söndag, juli 13, 2008

HURRA HURRA HURRA HURRA

Det är klart att även vi på Frösön är med och grattar Patrik

Stort grattis till Patrik idag


HAR DEN ÄRAN ATT GRATULERA PATRIK IDAG PÅ FÖDELSEDAGEN.

Det blir middag i Stäket för familjerna Patrik Bergman och Anton Olsson. Från familjen

Oskar Olsson är bara katten Max representerad.


Stort grattis till Mia som fyller i morgon måndag.


HIPP HIPP HURRA

Livet på Berget just nu

En regnig och mulen dag idag på Berget. Vi har ju Kåre´s son Lasse med familj (de bor i Skåne)här på besök. De har åkt till Tängtorpet idag för att titta på utställningen som Eva (Sundin)har på sin jäll och för att fika med gott hembakat bröd.
Jag själv behagade sova till kl elva - det nya pensionärslivet har börjat bra. Trodde knappt mina ögon när jag tittade på klockan. Att det blev en så lång sovmorgon beror på att jag var på Rhapsody in Rock igår kväll så det blev lite sent. Jättebra föreställning, med proffsiga artister, men det regnade den första halvtimman och vi satt utan tak. Men det var varmt så man frös inte.
Nyss fick jag se att pappa själv åkt ut på backen igen. Han har gjort det några gånger förut också. Och vet precis hur han ska göra för att komma ut och man får vara orolig för att han åker av rampen och rullstolen välter. Vi måste fixa det innan det händer en olycka. Han skrattar bara när jag småskäller på honom och säger att han inte får åka ut själv. "Ja, men det gick ju bra" svarar han. Och vad ska man säga då?
Jag skriver mera en annan dag.