onsdag, augusti 26, 2009

Igår firade vi Ingegärd

Gunnar hade lagat en god middag - lax med ost o spenat. Ris o sallad till. Till efterrätt - glutenfria muffins och schwartzvaldtårta. Margareta, Janken, Kåre, jag, Kurt, Monika, Hanna, Markus, Ester, Ingegärd, Gunnar, Lisa, Doris o lille göteborgaren var festdeltagarna.

Margareta, Janken o Ingegärd har börjat med att ta bort kolhydraterna i maten - men ändå äta fet mat och de har alla gått ner i vikt. Nu får jag o Kåre skärpa oss också. För mig blir det särskilt svårt eftersom godis, gott kaffebröd m m är det godaste som finns. Den 1:a sept är vi redo att börja ett nytt liv (innan det kommer nya rön om vad vi ska äta för att gå ner i vikt).

Benke var här igår och plockade vinbär. Han hade satt fast en stor svenskflagga i bakluckan på bilen. I stan hade polisen stoppat honom tre gånger - de undrade vad han skulle göra eftersom han åkte omkring med flaggan fladdrande efter sig. Jag ska bara ut till Bringis och gratulera Ingegärd som fyller år idag, svarade Benke!!!??
Den mannen har då verkligen fantasi så det räcker. Kul var det.

Det händer allt lite spännande här på Berget. Igår kom en lastbil för att hämta skrotbilarna nedanför lagårn. Oj, vad fint det blir - de tog också med sig den lila veteranbilen som stod inne i ladan. Skönt att bli av med den. Tog ju så stor plats enl Gunnar.

Nej, frukosttime nu. Ska passa på att äta en tunnbrödssull m jordgubbssylt, rostad franska medan kolhydrattider är.