onsdag, juli 28, 2010

skivan är bättre

KLICKA HÄR

I dag åkte vi över Öresundsbron igen o landade i Malmö. Har sedan 3 juli varit på rullande hjul med husbilen. Började ju en vecka på Gotland med fest och skoj. Mycke god mat mm. Åkte sedan till Danmark och Marielyst där var vi med Karin o Harry o Oskar 2 år allts´å för längesedaqn. *Det Oskar kommer ihåg är en ap park. Alla åkte buss in och vi tyckte det var bättre att ta bilen. Sagt o gjort, väl inne satt det apor överallt på bilen. De försökte pilla bort allt somvar blankt på bilen. Störfångare, lister runt fönster mm. Vi bankade o skrek men inte hjälpte det. Vi tittade på marken runt omkring och det var fullt med alla blanka lister fr bilar i hela parken :)
Därifrån (nutid) åkte vi båten Gedser till Rostock. Vi har åkt genom hela Tyskland ner till Ruhpolding, där Bengt o KJella fick varsitt träningsprogram av Wolfgang som den har kört varje dag sedan dess. Vi har åkt Romantische Strasse och Moseldalen och upplevt en hel del. Mycket vackert, mycket tysk mat, mycket god tysk öl trevligt sällskap. Ami har som vanligt ramlat ett par gånger samt krossat ägg.
Nu ska vi vara i södra Sverige några dagar. I kväll åker vi in till Malmö för att försöka se AIK matchen på *TV. Sedan blir det väl Helsingborg några dagar och Halmstad.
Glömde säga att herrarna har badat en hel del i Elbe och Rhen men det var väl inte så rent vatten de luktade ganska illa faktiskt....
Ha en fortsatt bra sommar o på återhörande
kramar o pussar fr fam Ahl Olsson

Tillbaka i Sv erige

I