måndag, mars 31, 2008

Måste bara skriva..

.. vad Rasmus sa om grabbarna Olsson; "vad stiliga de är.." Ha ha, det var väl rart sagt!!? Och lilla Charlie är ju hur söt som helst..

Det är såå skönt att inte resa denna vecka utan vara hemma med mina pojkar.. De har träningsledigt några dagar nu så jag får rå om dem på kvällarna också.. :O)
Jag och Rasmus har varit på "Öppet-Hus" på hans skola ikväll, i 3 tim, och det var riktigt trivsamt. De visade vad de håller på med i skolan nu för tiden och de räknade matte under ett pass. Puh!! Jag blir påmind om varför jag inte pluggade till mattelärare.. :O)

Linus spelar "Guitar Hero" på Xboxen så här är det hårdrock för hela slanten, Rasmus somnade precis, fattar inte hur han gör i detta "oväsen"..

Vädret är underbart, skönt skönt, fast ikväll när vi cyklade hem fr skolan var det svinkallt.. skönt att krypa ner under täcket nu..

Natti och kram till ALLA!!!!

Mera kort på Charlie




God kväll alla bloggare.

Fick en begäran att lägga in fler bilder på Charlie så här kommer det några. Fick bilden hon ler på en morgon i veckan, hej farmor stod det, idag är jag glad. Visst är hon sötast...

I morgon ska jag åka in och hämta Karin o Charlie ska vara barnvakt ngn timma. Vi har ju varmt o sol så det blir en promenad. Kjellåke är inne på Denim Demon möte med sina söner, så jag stickar baby kläder och tittar på Anna Phil. Gjorde en lasagne till middag idag den blev helt ok

men Kjella får väl äta den som supé senare i kväll.

Vi var i Vadstena i helgen och hälsade på pappa , han fyller 88 år idag. Vi grattade honom i lö

i stället. Så fick vi hans goda raggmunk till middag i lördags. RoseMarie o Per kom ilördags och

stannade till söndag. Vi hade förstås bråttom hem i sö AIK hade sin första hemmamatch mot

Kalmar. Sol o varmt och 26500 åskådare på Råsunda, det kan man kalla stämning. Nu blev det

bara 0-0 men det gjorde inget. Lägger in en bild på sönerna också.

Ha de bra och kramar från Ami

Tallstugan på Berget

Tänk att jag bott här i 4 mån nu! Och redan kommit in i by-gemen-skapen. Jag grundar mitt påstående på att jag redan blivit invald i Kyrkås Hembygds- o i Bygdegårdsförening, som byombud i båda. Och jag tror ju inte det betyder så mycket att Gunnar sitter i valberedningen! Eller, vad tror ni? Ni vet ju att jag sedan tidigare är med i damklubben också. Behöver nog inte bli sysslolös på ålderns höst. I sysslan som byombud i Hembygdsföreningen ingår bl a att: besöka byborna och samla in årsavgiften. Och jag kan ju föreställa mig att det inte tar bara en kväll. Det blir säkert en hel del surrande och kaffepimplande också. Ett bra sätt att lära känna byborna. Det är många nya ansikten har jag upptäckt. Jag ska också ragga folk till serveringen i rustmästargården i sommar. Och jag vet redan vem jag ska fråga - Berit och Kenth är säkra kort tycker jag.
Dagens middagsförslag kommer här: Fläsklägg med rotmos och pepparrotssås. Det luktar så gott. Men jag upptäcker att det blev himla mycket fläsk den här veckan. Kan ju alltid skära bort den feta om man vill.

Snart 20 år sen...

Tänk att det är snart 20 år sen jag och Markus satt under trappen och mormor kommer ner och berättar att vi fått en lillebror... 20 år sen!!! Vad tiden går fort och va stor min lilla lilla lillebror har blivit. Men i mina ögon kommer han vara min LILLA Måns=) Min ögonsten...



Det här kortet är från hans 18 årsdag=) Vi var ut på krogen, det var en onsdag... Ahja jag vill bara vara först att gratta min lilla lilla lillebror på 20 årsdagen dock i förskott! Så på lördag blir det middag uppe på 148 och smörgåstårta.

Annars är det lugnt här ute i valla, pappa kom ner imorse och sa hej och Mattis börja gråta för att han inte kom och tog upp han på en gång... Sen var han på strålande humör ända till pappa gick hem för då kom den lilla sjuklingen fram igen. Lova är på bättrings vägen medans Mattis har blivit dundersjuk. Så morfar har blivit skickad på apoteket och Ica=) Hur får ni dagen att gå?

Kram