söndag, januari 10, 2010

Hej igen

Du har ju iaf tänder AB.Kram från den lilla brodern som snart ska ta med sej sin fru å dra till Vestby(I det skrivkunnigas land) :o)

Oskar,Anton,PatrikåTjåken

Kolla in Deep Purple Live in Japan här snackar vi jeans :o)

God morgon alla som är vakna!

Bravo Benke att du håller liv i bloggen. Jag tycker nog att det skrivs lika mycket av samma bloggare som tidigare. Periodvis är det/har varit stiltje.

Igår var vi, Monika o Kurt bjudna på middag hos Gunnar, Ingegärd o Emma. Menyn bestod av fläskytterfilé, potatis- o rödbetsklyftor, en jättegod sås o sallad. Till efterrätt Emmas glass med chokladsås, rostade nötter o lakritsströssel. Monikas pepparkaksmuffins med ädelost o kaffe avslutade middagen. Sen var vi mätta!

Det är bara så synd att jag inte lärt mig tugga (kött är värst)ordentligt med mina nya tänder. Är nog rädd för att protesen ska lossna. Sur på tandläkaren som inte berättat för mig hur jag ska göra. Nu fick jag söka info själv på nätet med tips om hur man ska tugga m m och att det tar ett tag innan man blivit van. Det funkar inte på en gång som jag trodde. Jobbigt är det i alla fall och kära ni alla som läser - sköt om era tänder, gå till tandläkaren medan tid är. Jag har sagt det tidigare men det tål att upprepas.

Börjar också så smått att ta bort julen men jag kommer att sakna mina fönstertomtar och änglar. Jag gillar ju rött. Får göra Kåre lite glad och be honom sätta upp fönsterlamporna vi hade i Brunflo. Han gillar ju sånt småpyssel,haha. Idag ska jag gå på högmässan som hålls i sockenstugan. Till sist väderprognosen: -17 gr, klart o solen börjar titta fram.

Hej

0700.Ja då va denna jul slut.Personligen så känns det bra,ser verkligen fram emot våren.Ja jag vet att de e 10 jan,men nu kan jag iaf börja längta.I helgen har vi haft besök från Nacka å Hammarstrand,mycket trevligt.Tacos å pilsner,mycket trevligt:o)I övrigt så sitter jag å funderar på å ta med mej Eva å flytta till Vestby,där verkar det hända nåt iaf + att innevånarna är skrivkunniga.Våra(talar för alla släktingar i min fam,hoppas jag) norska vänner verkar inte ha snöat in på fiiiisbok iaf :o).0728 nu ska jag hitta på nåt annat typ koka ägg å duka fram frukost.Ja det var väl detta för tillfället från Önevägen.Å jag drar väl till med en kram idag också det har ni gjort er förtjänta av tror jag :o)