söndag, maj 01, 2011

Sköna maj välkommen!!

Första maj i Vestby
Första maj bjuder på lite kyligare temperatur än vi har vant oss vid (bara 11 grader idag), men vi skall inte klaga. Ute i trädgården blommar vitsipport tillsammans med tullipaner, påskliljor, gullvivor, körsbärsträd med mera. Det är en härlig årstid. Träden har ljusgröna fina löv och gräsmattan är grön (behöver snart klippas).

Kul att det är flera som har börjat skriva aktivt här på bloggen :)
Bra att det gick bra med Doris. Grattis till kusin Anton på hans födelsedag idag. Jag hoppas på att fler hänger på och börjar blogga lite oftare här. Det är så kul att få läsa vad ni gör och vad som händer i era liv!

Vi i Vestby vill lyckönska Esters lillebror, som föddes igår, välkommen till världen!! <3

Tamina 16 år, idag den 1 maj
Min lilla häst fyller 16 år idag. Therese la en massa godsaker i Taminas frukosthink igår kväll, som Tamina kunnde smaska i sig till frukost idag. Tamina och jag har varit ute på en lång körtur tillsammans på förmiddagen idag. Tamina stortrivs med att bli körd och vi hade en fin tur.

1:a maj!

Grattis till Anton! Det är lätt att komma ihåg din födelsedag och hela Sverige firar!

Min systerdotter Hanna fick en son igår och har nu två barn, Ester född på Luciadagen och nu lillkillen född på Valborg! Hela storfamiljen=släkten är jätteglada!


Igår var det traditionsenligt program på Bygdegården som Brynje arrangerade. Det är ju fortfarande påsklov här så en del familjer var bortresta men en hel del kom till brasan. Nio barn från Brynje sjöng och att byarna utmanades i laglekar var nya inslag annars var det som det brukar med körsång, fika, lotterier, raketer och brasa.

Idag ska man demonstrera men jag kan inte bestämma mig för om jag är för eller emot!