tisdag, november 30, 2010

Nu är isoleringen klar




SOWen 80 idag

Han firar sin födelsedag på hemlig ort här uppe på Berget. 
SMSa till
073 1804433

Bilder från resan ner och upp till Berget


Från Berget
till Lisa
Motorvägen till Uppsala, snöröken tätnar är tvungen att köra runt Stockholm på 55an  från Uppsala

Kommer till slut fram till Norrköping och får en middag på långa h

Dagen  efter före diplomutdelningen är vi ute på Norrköpings schoppinggata enligt smhi och  några meter bredvid denna bild är snödjupet högre än på Berget. Golvvärme?


Nån mil söderut i Linköping där Anders ska få sitt diplon har man ingen golvvärme


Efter att varit med om en speciell kväll för Anders och oss vaknar vi till en ny snöstorm. Hör är vi på väg på motorvägen mot Stockholm i svindlande 40 km/tim i en lucka i snöbyarna.





Vi komm fram och med hjälp av K och Ammi fick vi se tarrakotte generalen


Olle nr2 var också med å titta på lergubbarna.



I stårlande solsken startar vi resan till Berget från Stäket och kör rakt in i en ny snöstorm. Som vanligt kör vi 40 km/tim på motorvägen och dess utom blir vi tvungna att svänga av och göra en krok på 15 mil för att en plogbil fastnat i snön söder om  Söderhamn. (Bilden är från när Ingegärd klev ut och rekade vägen när vi  passerade bocken i Gävle.)           PGAD hamnade vi så småningom på IKEA i Sundsvall. Därifrån gick resan i 140 på några små riksväger upp till Berget under en strålande skjärnhimmel och under 20 mil såg vi 20 fordon, då har vi räknat både dom vi mötte och körde om, Efter att kört över 100 mil med snöplogkanter i gemnhöjd med sidorutan köndes det befrianda att köra på jämtlänska bara vägar med en antydan till snöplogkant


P.S. Jag kan stava om jag får stava som jag vill.