fredag, april 18, 2008

Riktigt duktig....

.... nästan precis som de här unga mammorna i släkten har jag varit idag. Jag har förberett middagsmat till idag, lördag o söndag. Och då tänker säkert någon - måste jag verkligen laga lördags- o söndagsmiddagen idag! Har ju massor med tid över. Och då svarar jag att man får vara glad om man får mat här - det tar nämligen hur lång tid som helst för mig att göra i ordning, skulle inte bli klar. Det går söligt nu för tiden. Åldern att skylla på nu också. Jag skulle heller inte hinna vara med att städa i morgon och umgås med främmene på söndag. Därför är det matlagning idag. Skönt att man har läget under kontroll alltså!
Det var allt för nu

Fy tusan vad det är dyrt med....

..... glasögon! Förstod att jag skulle behöva nya eftersom jag börjat se sämre. Nu blev det ett par läsglasögon o ett par när jag ska titta på TV etc. 3200:- blev det - ta två och betala för ett.
Det är väl inte mycket att orda om - men man har ju bara ett begränsat antal bågar att välja mellan o eftersom jag inte tål nickel så blev det ännu färre. Ett par svarta m röda skalmar o det andra paret m röda, blev det. Gillar rött som det verkar.
Kåre behövde också byta sina eftersom han inte gjort det på länge. Synen hade blivit sämre.
Han utnyttjade erbjudandet om 500:- rabatt/glas om han köpte bågar för minst 1500:-. Med färgade o antireflex glas gick de lös på 7200:-. Ja 10 400:- gick det hela på! Men man måste ju se!

Till Sara: Tack för dina fina bilder på blommorna! Tänk om det inte fanns blommor - vad grå vår vardag skulle bli.
Skönt också att kunna göra något för sig själv - vi behöver det!

Och Emma: Vad gulligt av dig!

Jäklar - jag har gjort en sockerkaka som höjde sig och blev så fin tills det var 5 min kvar -då sjönk den ihop och det har runnit smet över kanten på formen. Nu luktar det bränt i hela huset också. Försöker även baka en glutenfri - håll tummarna!