tisdag, juni 23, 2009

EXAMEN EXAMEN EXAMEN

I morgon osnsdag är der min examensdag. Ska vara på skolan kl 10,00 för luch och diplomutdelning. Jag får inget diplom förrän lite senare då jag skrivit färdigt mitt projekt. Allt annat skriftligt är jag i princip klar med. Ska bara få ett godkännande på de uppgifterna.Ska sedan tillsammans med klass (start 14) äta middag på "Lilla Siam". Vi ska samlas där kl 18.00.
Erika med familj stannar för att fira lite med mig. De åker på torsdag förmiddag och åker då till Norge och sina kusiner där. Ska ju bli fint väder att semestra i.
Jag har ju fortsatt åka ut och in på sjukan, senaste vändan var torsdag till midsommardagen.
Får se nu hur många dagar jag hinner vara hemme den här gången. Skulle vara skönt att få vara hemma nu när vädret ska bli så bra.
Annars så går allt sin gilla gång här i södra dalgången, Rododendron blommar och der är fullt med ogräs i trädgårdslandet. Vi är nu kopplade till fjärrvärme så nu har jag varmvatten i kökskranen också, toppen.
Vill härmed gratulera alla som har fyllt år, tagit examen av olika slag eller utmärkt sig på andra sätt, t ex lånat ut pengar, bjudit på skjuts m m. Ni ska veta att jag tänker på er alla och hoppas att ni får en riktigt skön sommarvila. Själv längtar jag efter en grillmiddag i lusthuset med mina syskon. PUSS och KRAM till Er all från undersköterskan som började tjänsten som sjukskriven.

Urnnedsättning

Eftersom jag inte fått någon synpunkt från er syskon på att jag ville ändra datum för urnnedsättningen efter pappa Olle fr den 11/7 till 10/7 så har jag bestämt med pastorsexp i Lit och det är OK att vi har nedsättningen den dagen och kl 13.00 är tiden. Alla som kan är naturligtvis välkomna att delta. Ingen präst ska vara med så vi får sköta ceremonien själva. Jag ska prata med Ingegärd om hon kan o vill läsa något + någon psalmsång. Efteråt blir det lite fika på Bygdegården. Om någon har funderingar - hör av dig till mig.