söndag, februari 17, 2008

?

Bloggar e ju tydligen bla ett forum för tankar.Jag fick ett tänk nu när Ferry står i TV å säger att han e nöjd me sitt VM.Va f.. nöjd!!!!!!!!!!!!Vilken kille, ni som betalar skatt borde kräva pengarna tillbaka från förbundet:o)

Bälte

JUVVIE RULES.Jag tackar min brors barn för att man får lära sej samiska för det va ju inget man fick lära sej som barn,men helt plötsligt har många nya ord dykt upp.Ett stort tack igen från Bengt-Erik.Skulle föresten vilja veta vem som började med Benke.Har för mej att jag frågat Guran om det,men svaret bor inte kvar i mitt huvud,antagligen har det blivit bortsopat tillsammans med örat:o)

KURT

Jag e redan rädd för mej.Lova e nåt jag e riktigt dålig på:o)Hare å hälsa frun.

Nu

Lilla Benke ska du lova farbror Kurt att du ska ta de lugnt å va rädd om dej

Men jädrans...

... onge (Benke) va har du gjort nu då? Tänk på att du är en gammal gubbe nu och ingen höjdhoppare som kan riva sig på en rostig spik. Berätta vad du gjort eller är det hemligt o svårt att berätta kanske??!! Har man sagt A får man säga B heter det.

Va inte de Berit

Jag e helt övertygad om att det dyker upp en Beirut tvätt också:o)I övrigt kan jag meddela ang örat att jag kan rekomendera öroninflammation ,det känns ju knappt:o)

Nu är jag lite mycke ledsen

Syskonen Olsson och Denim Demon
Kjell-Åke = delägare
Anna-Britt = tvätt
Gunnar = tvätt
Bengt-Erik = tvätt
Berith: Allt jag vill ha är en RÖD T-shirt

Väntan blir svår men det ska nog gå

Det där måste ju va de snyggaste jeansen som världen har skådat.Tack igen :o)

Benke

Vad har du råkat ut för? Ser lite oroväckande ut tycker jag.
Vi sitter hemma i Trollebo och tittar på skidskyttarna men det är ju inget
att glädjas åt direkt. Gjorde inte så mycket att vi inte kunde åka upp men
det är ju tråkigt att inte få träffa er alla i Jämtland. Men vi kommer en
annan helg.
Ha de bra
Ami

Bengt-Erik


så här ser den ut in real life, och du får vänta ett tag Benke. Denna släpps inte förrän i Augusti. Men den som väntar på nåt gott...

Glömde

Oskar,Anton,Patrik och KÅ.En av dom få gångerna jag känner mej hedrad har NI ordnat,Passar dom på en gubbe så ska jag defenitivt köpa ett par.Zlave here i come:o)

Ja du Lotta


Det tog lite bättre den här gången,än när jag hoppade höjdhopp å fick åka Volvo Duett. Det blev bara 28 stygn denna gång .Vete fan va det beror på :o)