onsdag, december 19, 2007

Men hör du Kurt!

Nu börjar tomtarna både i och utanför Tallstugan undra hur det är med dig där nere i Södern?
Har du det bra? Går det bra att jobba? Behöver du sitta i bilköer för att ta dig till jobbet? Har det slutat regna? Får du god mat eller är det fiskpinnar som gäller nu också? Måste du diska och bädda sängen? Måste du tvätta? Måste du hugga ved för att få det varmt? Behöver du skotta snö framför broar o garage? Vad gör du på kvällarna? Vad vill du helst ha i julklapp? Har du själv köpt julklapp till Monica? Finns det TV så du kan kolla på Kalle Anka på julafton? Ja du ser väl vad de undrar nu då de är ute och rekognoserar att alla varit snälla under året. Och det är viktiga frågor att få svar på!! De berättar också som lite tröst att det är o har varit +gr här och är rena rama isgatorna mellan husen. Du behöver inte vara avundsjuk alltså - det är ingen riktig vinter här heller just nu.
Hälsa Monica och ha de säger en av tomtarna
PS Hörde just nu att det blåser orkan på Stekenjokk = 47 sekundmeter och att Nikkaloukta haft + 10 idag! Ur led är vädret.

Mia, Linus och Rasmus

BAMSEKRAMAR


Dagens Bamsekramar vill jag gärna ge till Mia och hennes pojkar. Jag är så stolt och glad för att ni finns! Ni kämpar på i vardagen som många gånger kan vara väldigt jobbig. Mia som åker land o rike runt och hjälper, stöttar barn o deras föräldrar när sjukdom har drabbat familjen. Och jag vet att du är omtyckt var du än kommer! När du inte är ute o reser skjutsar du Linus o Rasmus till och från hockeyträningar och matcher på kvällarna. Hämtar Linus mitt i natten när han spelat på bortaplan m m. Handlar och lagar en massa mat - det går åt mycket till två lirare. Linus smäller lätt i sig 10-12 pannkakor till middag. Och Rasmus älskar köttbullar o stuvade makaroner.
Sedan blir det naturligtvis en massa tvätt. På dagarna är det skolan som gäller och ni är duktiga där också. Rasmus har blivit utsedd till klassens kamratstödjare. Visserligen tycker du att det jobbigt ibland för kompisarna gör inte som de lovat.
JAG ÄLSKAR ER OCH NI FINNS ALLTID HOS MIG!
Kramar från mamma o mormor