tisdag, juni 17, 2008

Hemma igen..







Så var man hemma igen efter en regning semester... Man skulle ha följt med moster å Kåre istället tror jag.. =)






Vill göra som Malin och tacka för god mat, å trevligt sällskap förra söndagen. Roligt att se er alla! Lägger upp några fina bilder från semestern.






Annars har vi hittat oss ett hus bara ett stenkast ifrån kära morbror med fru i Stäket som vi bara VILL ha. Allt är nästan klart så nu håller vi bara tummarna! I så fall blir det flytt i augusti..






Nu ska jag läsa mer blogg, duscha å sova. Varit en låång dag... Kram till er alla!



Hej!

Hoppas att allt är bra med er alla?! Med oss är det bra förutom Lova som ligger i feber som är väldigt svår att sänka ligger mellan 39-41 hela tiden. Min lilla prinsessa, hon sover äter jordgubbar, sover äter jordgubbar och dricker lite mellanåt. Nu när barnen sover och och Kjell fixar i köket ska jag lägga mig i soffan en stund. Pssss Vi smet upp till mamma och pappa idag (Lova ville och jag kunde inte säga nej även fast hon är så sjuk) så drack vi saft och åt gurka. sen tvärsomnade jag och Lova på soffan medans Mattis röjde runt med Lava=)

Ni från Sthlm... Hemma hos oss får ni oxå bo=) såklart.
Mitt upp i flyttkartonger och lekandes barn=) precis som det ska va....

Kramar Malin+familj

Stockholmare?De e väl bara å komma de.

Jag erbjuder väl plats jag oxå då,vi kan väl ta varsin :o) :o) :o) Om inte annat så vill jag gärna se er .Ta med XXL överdelar om det går.

Grattis Rune!

  • Läser i Daerpies Dierie (ett sydsamiskt kyrkoblad) att Ylvas sambo Rune Fjellheim är tillsatt som ny direktör i Sametinget från 1 juni! Stort Grattis från oss på Berget!

  • Sitter i Lisas rum som sällskap till Doris som ska sova middag. Så här långt är det bara roligt att bo tillsammans med en hund. Men jag rör ihop alla begrepp. Doris blir en han och katterna är hundar...

  • Självklart är ni tre herrar på resa, välkomna till Berget! Jag har semester och har ju tränat på hotellfrukost till Italienfararna. Anders, Lisa, Gunnar och Doris ser också fram emot ett besök.
Ingegärd från Lisas dator!