onsdag, september 17, 2008

Äntligen!!! och grattis i efterskott Kenth!!

Försökte göra ett inlägg och gratta igår, men på grund av att jag kanske inte skriver här allt för ofta, så kunde jag inte komma på mitt lösenord. :) Får se om ja bättrar mig i framtiden...

Här har hösten kommit och terminen dragit igång med stormsteg. Jag har praktik 32 h i veckan, har haft 2,5 och har 5,5 kvar. Lär mig massor, bland annat vilket svårt yrke jag valt, men det är roligt. Tyvärr har jag två uppgifter som ska göras nu under praktiken, plus c-uppsats med intervjuer och transkribering (vilket man inte hinner på dom restrerande 8 h som är över på en heltid), så tiden rinner iväg. Efter praktiken ska jag och min klasskompis Maria skriva färdigt vår uppsats under tre veckor, innan det är dags för två veckor på en ortopedisk avdelning som drivs av studenter. Läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast är alltså studenter. Stackars små patienter!! :) Sen är det full fart med uppsatsseminarium och en blandning av julklappar och tentor om vart annat känns det som, men om allt går som det ska blir jag en arbetsterapeut i början av nästa år.

Hinner med lite nöje också... I helgen ska jag åka till Katrineholm till en gymnasiekompis och fiska kräftor och bada tunna, ska bli riktigt skönt att komma ut på landet en sväng.


Kramkram!!