söndag, augusti 26, 2007

Etta på Bergettoppen

Anders Olsson har lagt beslag på första och andra platsen på Bergettoppen. Lite Venedig mellen låtarna. Se AOs hyllning till sin mor och demindemons smygreklam på denna musikvideo. KLICKA HÄR





Från morgon till kväll


Efter att på fredagen pyntat Berget och haft förfest i lusthuset på kvällen klev vi på Berget upp och uppvaktade Ingegärd på sängen med sång och presenter. Efteråt bjöd Lotta på kaffe utanför sin husvagn som strålade i solskenet. Sedan när vi hissat flaggan började det blåsa åt alla håll och vårat gardenparty hamnade inomhus. När Gästerna började komma fick jag lite att göra så dom ända bilder jag tagit under högtidsdagen är den utanför husvagnen på morgon och bybornas intåg på kvällen. Till sist en bild på gardenpartyplatsen före stormen.






Dagen efter dagen!

Jag har varit "hög" sedan festen i går! Det var en så rolig dag igår, med massor av snälla människor som kom och gav mig blommor och presenter. Närmare 80 personer kom, åt och pratade i 11 timmar. Helt fantastiskt roligt! Ute blåste partytältet sönder men inne fick alla plats på något märkligt sätt. Jag blev inte trött förrän sista gästerna gått, men då kunde jag ändå inte somna.

Det är riktigt roligt att fylla 50 år! Jag har fått hälsningar, telefonsamtal, SMS och en underbar video från Anders med bilder från Venedig och med hans egenhändigt komponerade sånger till Mamma!

Tack för all uppvaktning !

Lotta i morron skrud


Å vad hon försöker förmedla vet vi inte

Före anstormningen