torsdag, juni 05, 2008

Det finns en storasyster

som påstår att hon e rädd för hundar typ Lava.Idag när jag va i B-åsen så påstod jag att jag skulle gå å titta efter ett takräcke till bilen å lämnade Lava å Lotta solo,gissa vilka som satt å gosa när jag kom tillbaka.Helt underbart att se,Lotta du e inte rädd för hundar de e bara vad du tror.Lava har förresten frågat efter dej ikväll,jag sa att du va hemma med Kåre å myste.Ha en bra semester.Ni övriga syskon bor också i mitt hjärta de vet ni :o)HA EN KANONSOMMAR NI ALLA SOM TITTAR IN HÄR Å LÄSER.

Adrian har tagit studenten!


Ansvar

Glöm nu inte att vattna Änglatrumpeten rikligt Ingegärd så kanske du får en du också :o)

Oj vad glad....

... jag blev. Benke med hunden Lava kom och hälsade på idag. Och jag fick ett skott av en änglatrumpet (en stor fin blomma är det). Har alltid önskat mig en sån men har inte skaffat mig någon. Hoppas den växer o blir fin nu.
Ja, det var inget mera nu

Vissa dagar skulle man ....

....kunna sätta på "Stand by" och fortsätta någon dag när det är kallt och ruggigt. Idag t ex när det är soligt och varmt, ljusgröna åkrar med ett hav av gula maskrosor runt Berget och så långt ögat kan nå. Har aldrig sett något liknande förut.

Nu har jag snart packat det sista och pular lite här och där bara.
Fick nyss min första leverans med kläder fr Green House innehållande fina linnen med spets. Först till kvarn alltså. Storlekar en XS, vit, en S, ecru, två M, svart o mörkbrun, två L, ecru o svart, en XL, svart. Jag kommer ju att vara borta nästan 3 veckor nu, så hinner ni inte handla innan jag åker finns topparna kvar till ett senare tillfälle.