fredag, april 03, 2009

Nämen det är ju Linus....

... som är med på bloggen också. Tre år är han där på fotot - bredvid Bergsgorillan -och som ni ser en riktig "goknul". Oj vad tiden går, nu är han en vuxen man och lika go förstås. Mormor är jättestolt över sina barnbarn Linus o Rasmus.
Puss o kram på er så mycket! Vi ses snart!

Porträtt

gubbar1

Test av windows live writer

ghkh       Berget  sdf hgdkfhagsdfkjh ksdhfglskdfh sadkjlflhsldjfkh slkdjfhskjldfh lkjasdhfaw lkjdjfhsadjfhslkj asdkjlfhaskjldfh skdfgjaslkdjgh

Linus Rundgren 1993cd8fc7d92b12271d5d

hsfhsfhsfdghsgfhsölfkhgäsflhgksägksähglkölsdgglghksfgh sfglhksföhglk Berget äsöflhgklösöfgkhlsf sähgkl äsöfdlhks fhgsd kk k Berget Berget   Berget    Berget ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Klädkonkurrens i lilla.............

.... Bringåsen. Ja så är det. I går kväll var jag på klädvisning i Bygdegården. Två systrar fr Sollentuna som under många år åkt runt för att visa/sälja kläder även här i Bringåsen. Jag gick dit främst för att kolla hur kläderna prismässigt låg till jämförbart med GreenHouse. Och faktiskt är det ingen större skillnad - på en del saker är GH till o med billigare. En av mina kunder kom och frågade vad jag tar för tightsen, 199 kr sa jag. Då kommer jag o köper av dig för här tar de ca 250 kr. Kläderna var rätt så snygga också men går inte att jämföra med GH naturligtvis. Marinblått, vitt o rött står sig som sommarfärger år efter år. Då har jag flera färger att välja mellan.
Det är Vivianne o Helen som ordnar med denna dam,- tjejträff. Ca 80 st var där och vi fick en god buffé, ostbricka och kaffe med hembakt kaka. Jag kanske får börja med något liknande för att locka lite flera kunder till Tallstugan. Men jag gillar inte att det är så mycket folk. Himla rörigt när alla ska ha hjälp, prova o betala.

Nu märks det att våren riktigt är på väg hit också. Snön tinar fort nu och det är skönt att slippa kylan.
Mia och pojkarna är på väg till Vemdalen för att åka skidor och där är det väl ingen
fara för snötillgången. Hoppas de får fint väder bara. Åker dit någon dag också så nyss har jag gjort crepés med skinkstuvning, bakat bullar och så blir det en köttgryta också att ta med - och köttbullar att inte förglömma. Pojkarna har ju god aptit.
Det är allt för nu - vi hörs en annan dag.