lördag, januari 30, 2010

Mamma är lik sin mamma, ja kvinnans lott....

.. i livet är densamma, Ami. Dom har det ganska bra gubbarna som tryggt kan gå ut och festa om. Men vi ställer ju så gärna upp och tar hand om de små liven (barnen menar jag förstås). Fast det är jobbigt ibland, när de är sjuka t ex. Är mera orolig när det gäller barnbarnen. Så jag förstår hur det känns.

I morgon åker vi hem till Norrland igen. Men det spelar nog ingen roll var man är nu - det är kallt och snöigt överallt. Måtte vintern snart ta slut.

Lördag kväll i Stäket

Ja så var det lördag och här sitter man mol allena. Familjen Olsson (herrarna alltså) är på en rest i Gamla Stan som heter Djuret , tror jag det var. De har olika kött som serveras och idag är det

renkött. Passar väl herrarna kan jag tro.
Kjella var tillbaka till dr i fredags och då röntga dom honom och det visade sig att ett revben var av inte bara ett brott. Men man gör inget åt det heller, det ska självläka. Tar några veckor. Igår var jag barnvakt i Solna åt de två små ljuvliga tjejerna, men det blev svettigare än jag trodde. De är förkylda båda och Charlie hade lite feber. Fick ge upp vid 22 tiden och ringa efter Karin. Man är väl lite till åren. Kjella skulle ju hjälpa mig men han tog tåget ut till Arlanda och träffa Sven i några timmar. Han ska till Afrika igen i 6 veckor tror jag det är. Så han hade några timmar att slå ihjäl på Arlanda.
Vintern fortsätter här nere tyvärr -15 gr och det småsnöar då och då. Nu vill jag inte ha mera snö.
Ingen av oss klarar av att skotta. Vi skulle nog passa bättre i en lägenhet tror jag.
Nu får alla ha en trevlig lördag kväll. Tänk inte på mig.
Måste kommentera bilderna på söta barn. Oskar o Anna och en till på Oskar där han inte vuxit i sina tänder riktigt han är väl ca 6 år där och klippt av mamma.......
puss o kram

Drängen

Drängen på bilden är Torkel-Gunnar Persson, Oldåbacken.
Död sen många år.
Fin bild på Alfred ja,precis som man minns honom.