måndag, december 31, 2007

De

e på kvällskvisten fantasin och de intellektuella bloggarna skapas.Va det beror på vete sjutton , men kul ere:0)

Det gamla året

Bara några skälvande timmar kvar till år 2008. Det har varit ett rätt så händelserikt år - åtminstone den senare delen. Med kusinträff i Holmen som bara blev hur trevlig som helst! Roligt att så många kom o få träffa alla, några som jag inte sett på många år t ex morbror Gunnars dotter(Gun) Inger o hennes syster Elisabeth som bor i Stockholmstrakten. Och sen alla mysiga ungdomar och barn som var med. Och moster Barbro (gift med morbror John) som sina år till trots kom ända från Uppsala för att vara med. Hon såg ut att trivas riktigt bra i Holmen. En sån träff måste vi ha igen om några år. Det finns säkert många som vill vara med och arrangera. Sedan blev det 50-årsjubileum, konfirmation, i Kyrkås gamla kyrka. Då fick jag också träffa många som jag inte sett sedan jag flyttade till Kallhäll. Vi hade nog behövt vara tillsammans några dagar till, det fanns mycket att prata om.
Så kom Kurres flytt till Göteborg och min o Kåres flytt till Bringåsen och den har engagerat oss hela hösten som ni redan vet.
Idag har Berith o hennes barnbarn Simon, dotter o måg Erika o Fredrik varit här och hälsat på. Nu håller vi på att fixa lite inför kvällen. Skönt att det är nära hem.
Men vi hörs senare - det blir ju alltid många inlägg på kvälls- och nattkvisten vad det nu kan bero på?
Gott slut från bloggladyn!

Nyårs afton

Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR,å så tar ni de lugnt med både de en och det andra,så hörs vi nästa år