måndag, januari 28, 2008

nya kort







Lottas hus före renovering och halfärdigt se mer bilder på http://picasaweb.google.se/osonberget/BergetsGamla3 klicka här

Charlie

Vi har varit och hälsat på lilla Charlie. Hon är så söt och snäll. i 2 timmar titta hon på oss alla som var där, vi började úndra om hon kunde gråta. Men när pappa Anton skulle byta blöja på henne fick vi höra lite gny. Första natten åt hon kl 2 och 6 och sov sedan till framåt 10. Anton har ju massor med kort i kameran men ingen kabel och inget internet så ni får vänta på fler kort. De får stanna till onsdag på BB- Karin har inte mått så bra och det är skönt att de blir omhändertagna hela familjen. Anton bor ju där med Karin o Charlie. Farbror Oskar var också med i lördags och Charlie fick hemskt många presenter förstås.
Andra namnet blir Louise och då blir ju farmor mycket stolt förstås. Karins farmor heter också Louise så hon är också hedrad. Har varit minusgrader i natt så man fick skrapa bilen men nu går temp upp och solen har tittat fram.
Oskar Kristina Kjella och jag firade Charlie i lördags kväll med champagne och middag på Sturehof det var väldigt gott och trevligt. Kjella och jag hängde på ungdomarna till framåt 01 på natten så igår var vi väldigt off-
Ha de bra alla vi höres igen
kram Ami

Farmor Ami

Ser du nu att Charlie är väldigt lik Anton när han var liten? Det går inte att ta fel.

Idag blir det hemresa för mig. Till vintern igen. Det är konstigt att det kan vara såna kontraster, mycket snö hemma och ingen här i Örebro.

Nu är pojkarna hos pappa Micke. Det var bara hockey som gällde igår. Linus spelade två matcher och Rasmus en, så vi fick klona oss lite för att hinna titta på båda.
Mia har åkt till universitetet för hon går en utbildning (föreläsningar på måndagar) - fråga mig inte vad hon läser. I morgon åker hon till Borås resten av veckan. Hon kom på att snart är det ett år sen hon var i Australien. Tiden går fort alltså. På fredag ska hon träffa mamman i familjen som var med på resan.
Ha de o ma råkes

Lykkeliten


Enig i att lilla Charlie liknar mycket på sin pappa.

Har den nyblivna familjen kommit sig hem nu


Ps. Lykkeliten är en väldigt fin norsk barnsång om ett nyfött barn, så nu vet ni det Ds.