lördag, mars 08, 2008

Till Rasmus!

Mormor vill ge dig en alldeles egen ros med hjärtan för att du varit så himla duktig hela veckan!
Men kanske mest för att du gjorde mål idag! Jag vet vad det betyder för dig!
Hoppas du och mamma kan sova gott i natt när ni ventilerat dagens matcher! Många kramar och jag ÄLSKAR DIG!

Kusin 2007


Det är..

.. ruter i min morsa, önskar att jag hade hälften av hennes ruter.. :O)
Snöar det ff? Kan man inte få ett nytaget kort på Berget inlagt?!?
Jag har idag varit på hockey, är det någon som är förvånad? Min lille Ralle har representerat Örebro Län i dag, och de vann 2 matcher, den tredje blev förlust, och han gjorde mål också, den lille rackaren, men då var jag på väg hem.. Typiskt! Men han kommer att tala hål i huvudet på mig ikväll när han kommer hem, och ska berätta om nästan varje byte, och inte somna i första taget! :O) Kul är det!!!
Och Linus har jag i Malmö idag, de spelade avgjörandet inför om de ska få vara kvar i Elitserien för A-juniorer, och trots förlust så spelar de kvar nästa säsong.. Och det är ju lika kul det.. Sen åker han med 7-tåget hem till Örebro imorgonbitti för att kliva på en buss upp till Furudal där B-juniorerna ska säkra sin plats i elit imorgon.. Puh, tur de är så motiverade!!

Ja, sitter här och funderar på om jag ska byta kanal på TV´n.. Fy fn rent utsagt för Melodifestivalen.. trist, trist, trist.. :O)

Men till ALLA bloggare vill jag ge en kram, Mia

Disken!

Fast pappa det gör jag visst! För du har druckit 1 öl och då säger du inte nej till något=) Hahaha Så då frågar jag dig bara om du kan ta disken och ditt svar kommer att vara -Jag fixar det när ni gått hem! Hehe Men det var ett bra försök iallafall, åh Kjell har ju redan diskat en gång.

Kåre

De e dags å gadda sej nu,om du ska ha sån tur att du ska få skjutsa A-B! :o)

A-B

De e min storasyster de! :o) Å Malin slipper inte disken ! :o)

Hej hallå

Men Anna-Britt du är modig du, jag tycker det är jobbigt att åka taxi själv och du hoppar in i en bil med en vilt främmande karl=) Idag ska vi äta middag hos mamma och pappa imorgon oxå... Det är lyx att få komma bort och äta! Dom gör underbar mat så slipper man disken oxå. Ha en trevlig kväll. Kramar Malin

Igår och idag

Jobbade igår och gick som vanligt ner till busskuren vid vägen. Hade förträngt att det bor en ilsken hund i kojan eftersom den inte synts till p g a all snön. Men igår hade någon skottat fram jycken och han följde efter mig med sina stirrande elaka ögon!
En gul liten buss hade kört i diket i svängen (den är hal) innan korsningen. Gick fram och tittade om det fanns någon människa i, men bussen var tom. Den var heller inte tillknycklad, är nog all snö som dämpat lite, så ingen hade blivit skadad funderade jag. Fick höra sen att bussen tillhörde vår granne Hillesgården. När jag står där kommer en vit bil (från Lungrehållet) - en Thunderbird - tror jag, den stannar och i den sitter en kille med en stor svart hund i baksätet. Killen har långt hår, örhängen, är tatuerad och har en svart skinnpaj. Solglasögon i pannan. Och tyvärr har jag ju lite fördomar då och känner mig lite osäker, trots att jag i min ungdom gillat många killar med skinnjacka. Han frågar om jag ska till stan och erbjuder mig skjuts. Ja, men hunden då som sitter alldeles bakom passagerarstolen - "är den snäll undrar jag"? "Den snällaste hund som finns (det säger ju alla om sina hundar)" fick jag till svar. Och vips så sitter jag i bilen. Killen är jättetrevlig och vi pratar om ditt och datt på vägen in till stan. Får då klart för mig att han tillhör mc-klubben Random House. Där har jag varit på barhäng en gång men jag kände inte igen honom. Nåväl resan gick bra och han släppte av mig vid G III:s torg.
På kvällen när jag lagt mig kom tanken - hur sjutton vågade jag kliva in i bilen med en för mig okänd karl!!??? Har slutat att ha fördomar i allafall (tror jag). Några mc-klubbar här i länet har gjort en insamling som oavkortat går till Kvinnojouren.
Ja det var igår - nu kommer idag! Det snöar och har snöat i natt - för vilken dag/natt i ordningen har jag glömt. Mycket snö och blåst är det i alla fall. Hade tänkt åka in till Gregoriemarkn men det blir inget av med det. Jag kan ju göra er andra lite avundsjuka kanske - jag eldar i braskaminen så inne är det varmt och skönt. Är så glad över att jag lärt mig elda inomhus (i kaminen)! Men jag minns med rysning när vi en påsk var uppe i Stensjön och jag o Ami skulle tända på fotogenlampan med rödsprit. Gissa om ajjan blev förbannad då!!
Kåre har åkt till Brunflo för att ploga så lugnet har lägrat sig här också, ha, ha. Slut!