fredag, februari 29, 2008

A-B min vän

Nä da je ä intna karut,men mö ha verr utta internet e vecku no, a bläs jarr ö än,,Bamsekramen på eck allihop

Mitt liv som pensionär

Jag håller på att planera mitt nya liv! Har redan blivit invald i damklubben här och den 13:e mars ska jag göra mitt eldprov - Norrskog har årsmöte på Bygdegården och det ska serveras mat. Tur att Helen Persson är med och styr.
Är också lite intresserad av att vara kyrkvärd - men det har jag väl berättat tidigare om jag inte minns fel. Ska få prya tillsammans med Ingegerd på någon högmässa.
Så vill jag ju börja sälja Green House-kläder. Har pratat med Ami idag och hon ska hjälpa mig att komma i gång. Det är mycket lättare att starta upp idag än det var tidigare. Vet ju att Berith också är intresserad så vi får hjälpas åt på visningarna, eller hur Berith? Och när jag berättade för Kåre att jag skulle börja sälja kläder sa han så här: "Ja ha och så ska du vara med i damklubben och vara kyrkvärd - hur går det?? Du får väl be damklubben komma till kyrkan och sedan säljer du raff-set i Sockenstugan efteråt". Då skulle det funka kanske. Ingen dum idé eller?? Det låter väl som en bra pensionärstillvaro?
Gunnar o Ingegerd är hemma nu och vi har blivit bjudna på middag hos dem. Ska bli gott.

Jesper

Tro det eller ej men nu ligger Jesper här, ihopkurad som en boll och sover bredvid mig i soffan, i köket, i Tallstugan. Nyss har han snackat o spunnit som sjutton. Jag tror ju att han inte gillar mig så värst - men han kanske gör det?
Husbondsfolket har åkt iväg till Trondheim för att lämna Lisa vid flygplatsen. Hon ska hälsa på Anna´s familj nu när hon har sportlov. Det kommer säkert att bli en händelserik vecka för henne. De verkar vara väldigt aktiva alla i familjen.
Jag funderar på att åka in till stan. På måndag ska jag jobba på ett nytt ställe i I5:sområdet - företagscentret flyttar dit från Prästgatan. Vet inte riktigt var det är så jag skulle behöva kolla det. Och hur jag tar mig dit kommunalt. Har fått jobb där veckan efter påsk också -och nu börjar nog nedtrappningen inför pensionen märkas mera. Det har jag sagt flera gånger förut också men jag har haft fullt upp med jobb ändå. De vill säkert att jag ska jobba även i sommar. Får se hur jag gör då.
Nä nu måste jag klä på mig - ifall det kommer någon - och äta lite frukost.