söndag, november 09, 2008

Vi fäder tackar


Idag har jag bjudit hem Sven Olof, SigBritt , Olle, Maria, Terese, Anna Britt och Kåre på farsdagsmidda men det hela slutade med att Anna Britt och Kåre fixade allt och bjöd in mina gäster till tallstugan, jag Ingegärd och Lisa fick också vara med.


I tallstugan fick vi avnjuta en delikat porterstek med massor av tillbehör och som kronan på verket hade Lisa bakat en farsdagstårta.




Vi fäder tackar för mat och uppvaktning.

Fars Dagsfirande!

I eftermiddag har vi firat alla pappor, far- o morfäder och gammelfarfar här i Tallstugan. Therese (som kommit ända från Norge) och hennes mormor Maria kom på besök också och Therese hade gjort fina teckningar som hon gav till oss alla, och hon hade skrivit Fars Dag alldeles själv. Vi som inte är pappor fick teckningar med röda hjärtan på som nu sitter på kylskåpet. Det var trevligt att ha 10 gäster runt middagsbordet och jag hade gjort en jättegod porterstek (ni vet ju vilken god sås det blir alldeles av sig självt nästan). Lisa hade bakat en jättesmarrig tårta med både vit o brun choklad i och med grädde till förstås. Mmmmm.... alla blev mätta tror jag.
Ja nu börjar en ny vecka igen och tiden går verkligen fort. Igår var jag i Brynje och visade kläder. Av tio st som kom o tittade var det två som handlade. Undrar just varför det blev så dålig utdelning? Jag vet inte, men ibland hör jag röster som säger att kläderna är dyra. Eller så tycker man sig inte behöva lika mycket kläder på lannan som i stan. Trevligt var det i alla fall. Till helgen gör jag ett nytt försök.
Tack för idag - nu är jag trött!

Grattis Pappa!!!!

...och alla andra pappor!! Funderade på att baka en god tårta, men kom på att den nog inte kommer hålla sig god enda till julafton. Fick veta av Lisa att ni kommer fira Farsdag med middag och vad det nu var. Hoppas ni får trevligt, tråkigt bara att inte få vara med.


Älskar dig!! Kramar Emma

Grattis pappa/moffa :)

Hoppas du får en fin fars dag. Lisa och Therese får fira dig från oss andra (mig, Emma och Anders).

Grattis också till alla er andra pappor... morföräldrar, farföräldrar, farbröder med flera :)

- Önskar er en dag med god tårta (riktig tårta, inte bara den här).




Pappa: Blev det någon övernattning för Therese igår? Blogga gärna på vår sida med bilder på Therese i Bringåsen :)