tisdag, augusti 25, 2009

Och jag har nästan...

... putsat alla fönstren på altanen. Utsidan kvar men jag har fått order om att inte stå på en stege och vingla eftersom jag inte når annars. Finns det något mera otacksamt än att putsa fönster? Åtminstone i dessa flugtider. Och vem har kommit på det här med putsning och städning stup i kvarten?? Blir jag en bättre människa när jag gör det - sett ur andra kvinnors/mäns synvinkel? Det verkar inte vara bättre för vem vill skämmas över att vara lat och ha lortigt?
Apropå lat - förra sommaren hjälpte Benke oss med att göra en bänk på altanen där jag kunde förvara lite ved, blomjord, blomkrukor m m. Gunnar hade skåp som vi fick och där hänger hyllorna fortfarande snett o vint. Nu är det så att Kåre/jag skulle slipa och måla det hela! Är det någon som tror att det blivit klart?? Nej då, vi sitter där på altanen och konstaterar att det inte är gjort och att vi ska göra det. Men om jag nu säger som det är kanske någon på Frösön boende, känner empati och fixar det åt oss vid lämpligt tillfälle. Ingen brådska alltså!! Ha, ha!

GRATTIS INGEGÄRD!

Hela himlen är blå, blå, blå, solen skiner, Gunnar har hissat flaggan och så blir det middag i Lusthuset förstås. Låter som en alldeles underbar födelsedag alltså!