torsdag, november 29, 2007

Anna-Britt

Men lilla vän,de finns ju fulla skogen me granar,hahaha,Lisa hjälper dej me ljusen,å så tar du ett kort å lägger in här när de ä klart,ja de va ju tur att du slapp snöskottningen,men mej slipper du inte undan,,hahaha

Anna-Britt

De va ett väldigt snabbt å trevligt svar ja fick av dej 'ler*

Svar till Kurt

Jo då jag vet allt att det måste vara två julgranar och då kanske du kan tipsa mig om i vilken skog de finaste granarna finns? de är ju ganska dyra!! Så får du komma upp och hjälpa oss med julgransljusen. Vi har bara haft julgran första julen beroende på att vi inte lyckats sätta i ljusen - det blev världens härva o upp o ner. Jag har fått dispens från snöskottning p g a åldern (inga gamla tanter får skotta). Innebär att jag klarar mig. Hälsa nu så mycket till Monica fr mig.
Hälsar o kramar

Anna-Britt

Ja du,de verkar som du har funnit dej tillrätta i Tallstugan.De ä klart att du är händig,du kan ju börja me å hämta två ute granar,du vet ju var dom ska stå *ler*Å glöm inte å skotta framför broarna å garaget å snickeriet å vebon,ja nu har du fått en liten uppgift så kollar ja me Gunnar sen hur de har gått,hahaha,ja å så fixar du en dator,,hälsa allihop,,Kram på er,,Kurre & Monika,,(PS.å så ä du snäll me Kåre)

Livet på Berget m m

Nu har vi bott på Berget i snart en vecka. Och jag tänkte att jag skulle ha en stående rapport härifrån om livet o händelserna på landet, för det vore väl kul eller hur?? Jag har ju tillgång till bredband här - hade inte det i Brunflo - och Gunnar tycker att jag ska skaffa en egen dator, så jag inte behöver blockera hans - jag som gillar datorer så mycket, ha,ha.
Jag trodde nog att det skulle vara händelselöst o billigt att bo på landet - det stämmer inte alls.
På två dagar har jag o Ingegerd varit på Tupperwareparty (dyrt) hos Monika i Brynje. Vi fick jättegoda smörgåssnittar också. Mats o Monika som köpte gården efter faster Lucia hade inrett sitt gamla häbre (byggt av grova timmerstockar) med bl a kristallkrona och mosaikklinker i duschrummet. Igår kväll var vi först på sångövning med Kyrkåskören (gratis) - adventskonsert i kyrkan på söndag - och på smyckesparty (dyrt) hos Britta i svängen som verkligen hade brytt sitt hus med massor av ljusslingor och lyktor både inne och ute. Det såg härligt jullikt ut eftersom det var vit fin snö på träden. Alla verkar så himla flitiga o duktiga också. Pust, stön hur ska det gå för mig som inte är ett dugg händig???
Här på gården har vi besök av både posten (en riktig post) och hemtjänsten. Jag kan gå ner till snickarboa o kolla vad Gunnar gör. Just nu har han gjort färdigt 150 st fönsterbågar!! I morgon ska jag in till stan o jobba o får då för första gången åka buss härifrån. Det finns faktiskt kommunala kommunikationer här, på morgonen o kvällen. Förra veckan var jag i Stockholm och jag måste säga att det var ett herrans oljud och massor av folk där. Och man måste springa flera kilometer för att komma till tunnelbanan mot Akalla o Husby och Västra Skogen. Stan är inte till för människor!
Kalla (ute)hälsningar från Anna-Britt
PS Kurt var är du????