söndag, maj 25, 2008

Vi e på Berget nu


En fin morsdag!




Så har ännu en vecka passerat och vi har för det mesta njutit av sol å värme... Man kan inte annat än bli glad å positiv. Och så även idag söndag när vi har planterat om i hela vår trädgård, så nu har det blivit sååå fint! Plus att vi haft Freddes mamma och mormor här på Morsdags-fika så det har varit mysigt! Har även varit å handlat lite på IKEA så det har verkligen varit fullt upp..


Så Grattis på morsdag kära mamma!!!




Igår var vi iväg och tittade på en brandstation med Simon. Ni kan gissa om han var uppsnurrad! Det fanns ju flera brandbilar/ambulanser osv så han visste ju inte ens vart han skulle vara... Det var faktiskt lite spännande å se hur det funkar idag. Vi gick igenom allt från att ett anrop kommer in till att dom lämnar stationen. Man kan faktiskt se på en skärm vart ALLA brandbilar/ambulanser i hela Sverige befinner sig. Dagens teknink... kan vara bra att ha ibland.




Så nu har lilla kotten somnat. Han är inte alls kry! Så vi sitter å glor lite på TV. Ska snart duscha för att krypa i säng! Blir en lååång dag imorn...




Kram från Skåne

Grattis på morsdagen :)

Grattis på morsdag alla mammor!

Vi firar dagen i Vestby med mumsig marsipantårta. Mamma har bakat tårtan och kavlat ut lila marsipan som hon har haft med sig från Östersund. Jag har gjort några rosor som dekoration :)

Fick mms från Ingegärd idag, med kort på Lisas valp. Skall bli kul att höra hur dom har haft det i Italien och se bilder från semestern (och på valpen).

Imorgon skall Therese fotograferas på dagis och på eftermiddagen skall hon till tandläkaren :)

Till sist några trädgårds bilder... Detta har vi gjort i Vestby medan "Olssons" har varit i Italien på semester. Igår jobbade vi ute i trädgården hela dagen (tre vuxna i 6 timmar minus några pauser), idag är det dags för att plantera.

Till alla..


goa mammor på denna blogg ger jag idag en kram, MEN DEN STÖRSTA OCH VARMASTE FÅR MIN EGNA GOASTE MAMMA!!
Idag är vädret förhoppningsvis för alla som det är för mig, varmt och soligt. Ska bli skönt med en cykeltur och promenad.. I em kommer sen pojkarna hem och det är alltid skönt.. Längtar ju en hel del efter dem.. Rasmus har nya inlines och spelar turneringar på helgerna, och Linus tränar med tuffa A-laget och som "junis" får han lite "stryk".. ansiktet är nu svullet och ömt då han tacklades in i en träsarg i veckan.. (tur att käke och tänder höll).. Han själv skrattar åt det och säger att "så gör en del A-lagare som ska sätta de "små" på plats"... Tyvärr delar jag inte hans insikt utan försöker ju lämna andra spår av värderingar till både han och den lille.. Vi får väl se om jag lyckas.. :O)
Må bäst, njut av livs-tid och kram
Mia