lördag, december 27, 2008

Alla mina barn var uppe på Berget i kväll.


Therese är tillbaka uppe på toppen av Berget.
Min kära hustru (fattar ni vilken hustru jag har)
fixade till 4,5 kg kyckling så att vi kunde fira.
_________________
Inbjudna var ättlingarna efter Sven Olov och Sig Britt, mao. dom som vi firat jul med, + vi på berget och Vestbyfolket med Maria. Vi saknade Ester med föräldrar som klokt nog vilade sig en stund hemma på Frösön.

Hej på er i Stäket

Nu får ni ta det lugnt! Ont i bröstet och torrhosta är ju ganska typiska influensasymtom. Hög feber, muskelvärk också. Om Harry fått influensasprutan är det väl ingen fara för hans del. Jag skulle nog avvakta några dagar.
Krya på er nu så hörs vi en annan dag.

Julen i Stäket

Ja Kjella och jag har legat i princip sedan i tisdags. Med hjälp av massa alvedon
åkte vi till Tottvägen och åt mat och dela ut julklappar i alla fall- Sedan har vi
legat igen. Feber ont i bröstet och hosta, kanske är det flunsan, vet ej. Men det tar
en djävla tid och tråkigt är det.
I morgon kommer Harry hit om vi orkar ha främmande. Vi bestämmer det ikväll. Han kan
ju faktiskt klara sig själv i värsta fall.
Ha ett trevligt Gott nytt år alla bloggare.
kramar från Stäket

Tidningsbud

Vi har nog det bästa budet,vill man inte blogga så e han så snäll att han ger oss en blaska punktligt kl 0409,då ere härligt att ta en kaffe å känna det att man slipper blogga.Börja nerifrån så att det blir rätt i tankegången:o)

Skulle

Redigera bloggen (vart fan e pennjäveln nurå när man behöver den) :o)

03.35

Kan man inte sova så kan man iaf blogga,de e synd bara att tankarna inte kommer i rätt ordning.Så om ni läser ,vilket ni borde göra.(Annars e ni på fel sida)Börja nedifrån.Appropå 50 kris ere nån som kan sälja 2 ACDC biljetter.Innan jag får svar på mina Bloggar så kommer jag att hinna med 19 till.

Änglar e viktiga:o)



Som jag sa i förra inlägget(kram)

Guran

Jag fann stor tröst i dina ord Gunnar.Defenitivt det om 50 års krisen.Nu vet jag iaf vad det beror på:o)Jag litar på dej jag lillebror.Livet jag levat skulle jag kunna blogga om i tusen år å när vi sitter i lusthuset nästa gång ska ja berätta så ni häpnar och skrattar.Livskrispennan försvinner även inte fast jag loggat ut.Webmastern vet du att jag alltid berömmer.Optimistisk e väl mitt kännetecken????positiv iaf???? annars skulle inte livet fungera,det kan inte bli värre en det e.Nu när jag läst ditt mycket tänkvärda inlägg Gunnar,så känns det bättre.Ursäkta mitt språk,men fy f.. vad jag älskar mina syskon:o)

Änglar finns



Å på Bergetbloggen e dom speciellt söta:o)




Kram Benke

Varför


Varför får en bild på en liten penna, en 49ig års man, att skriva flera inlägg på bloggen. (ser ni pennan till höger som orsakar livskrisen hos den 49årige mannen)

Svaret är kanske att han inte vet att han klickat i en ruta att minnas mig eller att när han har loggat in, får han genom en liten genväg sympoliserad av denna penna, möjlighet att redigera sitt inlägg på bloggen: radera/ändra/förbettra/berömma webbmaster = mej. Vill man slippa pennan, som ni ser är den väldigt störande, så logga ut.



Som vi andra som läser bloggen förstår är detta symptonen på en mäniska som närmarsig 50,

- höjdpunkten,

- på livet,

- som han inte levat.



Som en av dom som är mest aktiv på denna bloggsida och tillika med andra mest aktiva på bloggen har jag paserat 50, vår samlade erfarenhet är:

- om man är pesimisktisk kan inte livet bli värre.

- om man är opptimisktisk kan det bli värre.

Med andra ord, var inte rädd för en liten penna. Det bli värre, var opptimist.

Hoppas min bror finner tröst i denna tankvärda inlägg


Änglar finns