fredag, maj 06, 2011

Jag har träffat Aron!

Vilken fantastisk känsla att träffa en helt ny liten människa! Sex dagar gammal och omgiven av så mycket kärlek. Lilla Aron tog det hela med upphöjt lugn, han sneglade lite bara på oss andra. Lilla Ester var som vanligt bedårande i sin nya prinsesskjol. En gammal moster är glad att få vara delaktig.

Berith! En prövning kommer sällan ensam kan man väl säga. Hoppas det blir en operation den här gången. Du berättade ju hur oaptitliga dryckerna var förra gången du preoperationsförberedde dig.

Här på Berget är det lite spännande idag. Resterna efter sistaaprilbrasan tog sig och nu pyr det i gräset bakom bygdegården. Gunnar och Kåre jobbar extra som brandmän med tveksamt resultat. Vi får se hur det går under natten.

Skönt att det nu är fredag! Veckan började lite trögt för mig, jag mådde oförklarligt dåligt men nu känner jag mig bra igen. Vi har ätit en god middag som maken lagat (när han inte hinkat vatten på elden, se ovan). Nu ligger Doris och jag i var sin soffa och päser. Vi önskar alla en god natts sömn!