tisdag, september 14, 2010

Har just tittat igenom Mishelles minnesbok...

...och gråter igen för att hennes liv blev så kort och svårt på slutet och över hennes familjs ofattbara förlust. Det blev en fin bok Terje!


Annars är det ganska bra med mig. Sitter i en hotellsvit på ett lyxigt spa-hotell. Jag är på konferens i Strömstad och passar på att komma hemifrån några dagar så jag bor kvar här även om det inte är så långt hem. Konferensen är mycket bra och det är riktigt fint ordnat. Före middagen så gick vi på spa och badade och bastade ;-)

På torsdag (när konferensen är slut) åker jag och Sebastian till Gbg och hälsar på Lale. Sedan ska jag på en väns disputation på fredagen och så tar vi nattåget på kvällen till ÖSD. Så vi kommer till ÖSD på lördag morgon. Vi var ju där för bara 2 veckor sedan men jag ska faktiskt på ännu en konferens nästa vecka i ÖSD. Det känns gött att få komma upp igen :-))))

Emma; vad fint att du har lokaliserat din drömprins ;-) Det gäller bara att kyssa tillräckligt många franska grodlår ;-)))
Ärligt talat: vem han än är så kommer han att bli lycklig! Kram på dig!

Sara.

Idag har jag haft besök av min syster och hennes två flickor, supermysigt!! Vi åt tacopaj och såg på Hitta Nemo, kanske den enda teckande filmen som är bättre på svenska än orginalspråk. :o)

Therese stannade kvar lite längre efter att Tuva blivit trött och skulle hem och sova. Vi såg färdigt filmen, spelade yatzy och Finns i sjön. Medan jag diskade ritade Therese den här fina teckningen till och av mig. Det är jag som är i Paris (se den randiga tröjan i typisk fransk stil och Eiffeltornet till vänster) med min franske pojkvän (han har basker på huvudet) som precis överraskad mig med en picknick (på filten står det grön gelé och ett kycklinglår), då han går ner på knä med en smyckesask i handen och frågar om jag vill gifta mig med honom. Jag svarar lyckligt ja. Blommorna som jag har i handen har han plockat själv. :o)

Bilden sitter nu på mitt skafferi, så jag ska kunna säga godmorgon till min fästman varje dag.

Har länge undrat hur det ska gå till när någon friar till mig, nu måste jag bara boka biljett till Franrike... ...visste inte att det är där han finns.

Kram!!