torsdag, april 15, 2010

Rapport från Stäket

Här har vi haft det varmt o skönt hitills i veckan. 12 gr varmt och idag faktiskt 14 gr. Väderprognosen som finns på bloggen har inte stämt ännu. Och det är ju skönt. Har oxå varit och köpt penseér och planterat i krukorna på bron . Det blev jättefint. Kjellåke är ledig i morgon och jag ska åka till Ekerö och hämta alla kläderna som beställdes i förra veckan.

Håll alla tummar och tår ni har för killarna ikväll på galan.
puss o kram

Småtterier fr Berget

Nu skulle man ha bott i Vestby (Norge). Varmt o soligt de närmaste dagarna enl prognos. För Bringis ser det lite dystert ut nämligen.
Men jag har planterat penséer i krukorna på bron så man ska tro att det är varmt o skönt här på Berget också. Och så skönt att snön minskar för varje dag.

Och Anna STORT TACK för dina dagliga rapporter och bilder. Roligt att se flickorna och Therese har verkligen blivit en duktig storasyster nu. Att du själv börjar bli ditt "gamla jag" igen måste kännas otroligt skönt. Slippa ha ont och kunna röra dig obehindrat.

Hoppas det går bra för Emma med flytten. Skönt att få ditt egna lilla krypin även om du haft det bra hos Anna m familj.

Idag åkte jag för första gången med Lisa som körde vår bil fr stan. Hon ville känna på hur det är att köra med automatlåda och det gick ju finemang. Bilskollärare Terje fick mycket beröm av Lisa. Jag vill oxå vara så där modig. När ska jag lära mig köra bil egentligen???? Det är väl bara att sätta igång för tusan!!
Nej, nu ska jag äta fläskpannkaka, mums mums