lördag, april 07, 2007

Vi tog färdtjänst till Brunflo


Nu när SigBritt och SvenOlov inte finns i närheten och dukar upp påskbuffén åt oss så tog vi färdtjänst till Brunflo och av en lycklig tillfällighet råkade det stå en buffé framdukad. Vi från Berget lät oss väl smaka och blev och blev snabbt och effektivt servade av Brunfloborna och några skåningar. Till kaffet fick vi jordgubbstårta som var dedikerad blivande 55 åringen Berith, vi sjöng en sång, hurrade och åt upp tårtan. När maten var slut for vi hem.

Vi på Berget Tackar!

PS Det förnämliga värdfolket lovade att göra sina röster hörda även på denna sida så snart får vi förhoppningsvis info ända nerifrån Brunflo och Skåne.

Påsken i Vestby/ Västby
















Vi har varit på påskbesök hos Sara, Thomas och Sebastian. Dom bor i Krokstarand utanför Strömstad, och deras hus kallas Västby (i Vestby har vi en strand som heter Krokstrand).
Vi var inte dom enda gästerna. Emma, Hanna, Marcus, Margaretha, Janken, Sig-Britt och Sven-Olof var också där. Therese tyckte det var jätte kul att träffa moster Emma, och lekte flera timmar med henne. Vi grillade korv ute i solen och hade det trevligt.


Kan vi på Frösön ställa upp så gör vi det.

Reklam



Inför lanseringen av aahkajeansen och i väntan på bättre väder ställde en av flickorna på Frösön nedanför Berget upp på lite reklamfotografering. Bifogar en demo.







Jaha

Djävulska kastvindar på Frösön