måndag, april 14, 2008

Glömde en sak...;-))

Köp gärna frukt eller grönsaker som vi kan pressa. Vi blir nog varma av all städning och snälla syster och svägerska se till så det finns is till juicen. Man tackar på förhand.

Sista versen


Nu måste väl min födelsedag sjunga på sista versen. I fredags fick jag två fina böcker av Christian...på engelska...tycker nog att jag behöver öva lite...o))) Jag fick även en DVD som jag och Kenth tittade på. En mycket bra och lärorik film, innehöll mycket som var matnyttigt..he he

Så idag ringde det på dörren på jobbet och det var leverans till mig. Det kom ett jättepaket från Philips, för stort för att vara en man platsande byrålådan. Många var gissningarna, minigym, en årsförbrukning Herbalifemat m m. men inte. Jag fick en jättestor juicepress av Christian, så till helgen ska ni få smaka på FÄRSK-pressad juice. Jag har ju redan testat den och vill nog inte ha köpejuice nå´t mer.


Jousa jousa på er, vi ses på Berget på lördag

Tack Gunnar...

...för hjälpen med min blogg! Hur gör man lägga in "Berget" samt "Livet i vestby" till vänster på bloggen med rubriker, precis som ni har på er blogg?

Ja, det kan vara jobbigt att stå i centrum!

Jag förstår dig precis Anna-Britt, jag tycker själv att det är jobbigt att stå i centrum och prata för folk. Därför blev jag så förvånad när jag accepterade inbjudan att presentera min forskning på en internationell konferens i Spanien till hösten. Hela forskar-världen inom mitt fält kommer att vara där och presentationen på en halvtimme ska hållas på engelska. Förvånat hörde jag mig själv säga: "Ja, det kan jag väl göra.", förvånad över att jag sa ja men framförallt förvånad över att jag kände att "det kan nog vara en bra idé". Så det beror nog på hur man blir tillfrågad tror jag. Sedan är det nog bra att utmana sig själv ibland och våga sådant som man inte tror sig våga, då växer man. Bra jobbat Anna-Britt!