tisdag, juni 24, 2008

Hur är det nu med....

...lille Kurre? Lever du väl där nere i Stugun? Du kan ju planera för en inflyttningsfest snart. Vi tar med oss lilla Doris och kommer. Då blir du väl glad?
Ha de hälsar jag

Lilla Doris!

Du är välkommen till Tallstugan och vi ska göra vårt bästa för att det ska bli bra för alla. Vi har inte hunnit träffa Doris ännu men Lisa har berättat om henne och hon är ju för söt den lilla hunden. Hade det varit en större best hade det varit svårare att ta beslutet. Och tänk så bra, nu får vi göra Benke sällskap med att försöka bli lite friskare och magrare om magar tillika om armar och hals! Det är nyttigt med djur alltså för att lättare kunna förändra sin livs- o kroppssituation eller hur Benke?
Hälsar nyblivna hundägarna Anna-Britt o Kåre

Doris flyttar!

Våran lilla valp kommer snart bo i ett nytt hem. Jag insåg att det inte passade mig att vara hundägare, är en kattmänniska och kände att det inte var rätt det här. Dom senaste dagarna har vi haft det jobbigt med att försöka komma på vad vi skulle göra med Doris som vi ändå har börjat tycka om.

Men så idag har vi kommit fram till en lösning som nog kommer passa alla på berget och jag och mamma är jätte glada över det. Doris får flytta in i Tallstugan! Anna-Britt och Kåre har gått med på att ha Doris på heltid och jag tror dom kommer passa jättebra tillsammans. Självklart kommer vi hjälpa dem med hunden och det ska bli kul att ändå få se henne växa upp och veta hur det är med henne.

Tack så jättemycket för att ni gör det!

Kram Lisa