söndag, juli 01, 2007

Har reserverat för dig


Produktbeskrivning
Bra att veta
En komplett Solstol med ställbar huvud- och fotsektion som du styr med fjärrkontroll. Hitta lätt din optimala sov- och viloställning.
Badhandduken med högelastiskt skum ingår; gör stolen mjukare närmast kroppen.
Pocketresårer ger ett ergonomiskt stöd åt din kropp. Följer din kropps konturer vilket förbättrar blodcirkulationen i muskler och hud och dessutom får dig att slappna av ordentligt. Resårkonstruktionen gör att luft kan passera fritt genom madrassen och ge en kontinuerlig ventilation.
Under sitsen finns flytvästen. Ben ingår.
Stolen har även sliding-funktion, d v s en släde som gör att du alltid har samma avstånd till Bok och drinkbordet vid huvudändan, oberoende av hur du ställer in stolen. Med den trådlösa fjärrkontrollen styr du även wavemassage inställningarna och aeir condischingen. I surundanlägningen som är inbyggd i stollen kan du välja mellan vågskvalp med måsskrik, sommarprogrammet på P1 eller Grekiska strandraggare och turkiska strandförsäljare.
Parasollet är utrustat med nya rör för solbrännan, infravärmare, plasmaskärm, trådlöst brädband, parabol, ett litet bord och en krok för badrocken. Även parasollets sinnrikheter manövreras med den trådlösa fjärrkontrollen. Via parabolen kan du välja mellan 3498 kanaler eller en bild på Berget.

SOLSTOL

Blir utskriven imorrn.Behöver stol med parasoll