måndag, september 14, 2009

Stockholmsresa

Igår kväll kom vi hem efter en snabbvisit till Stockholm. Jag o Ami var på kollektionsvisning. Kläder, som kommer våren 2010 och det var som vanligt jättesnygga kläder. Kul att se alla möjliga kombinationer o färger som går ihop och som vanliga mannekänger från säljkåren visar. Också ett nytt koncept som vi tror kommer att gynna oss återförsäljare - att kunna få ut lite vinst på försäljningen också. Det kan man ju inte säga nej till.

Vi bodde hos Ami o Kjella och det är ju mysigt att träffa dem. Trots att jag var döslut efter visningen. Hade nog sovit o ätit alldeles för lite. Jag vet inte vad som hänt - en längre tid har jag inte haft någon större aptit. Har ätit som en liten fågel. Men jag går inte ner i vikt som man skulle kunna tro. Nu har jag gjort köttsoppa med klimp och det gillar ju jag. Längtar oxå efter surströmming, paltbröd med fläsk o vit sås + tunnpannkaka m jordgubbssylt (Ami skrattade när jag sa det). Längtar inte ens efter torkat renkött!!

Berith följde med oxå för att hälsa på sina barn o barnbarn. Christian har flyttat hem till Sverige igen. Han o hans tjej Sarah fr London bor tillfälligt hos Erikas fam i Kungsängen. Båda har haft tur att få jobb och de ska inom de närmaste dagarna titta på en lägenhet i Sollentuna. Simon, Berith´s 4-årige barnbarn följde med momma hem till Brunflo.
Nej, nu kom Kåre hem o vi ska äta.