lördag, januari 26, 2008

Lördagsrapport fr Örebro

Lite grått, lite ljusare ibland men inget regn i allafall. Idag har vi sovit länge - kl 10.00 men jag vaknade inte förrän kl 11.10. Hur nu det kan komma sig! Att Mia o Linus sov länge inget konstigt eftersom Mia hämtade honom kl 04.00 i morse efter hockeymatchen i Ängelholm.
Jag o Mia köpt några lakan och blommor. Linus på bio och Rasmus hos en kompis och spelar innebandy. Och nyss har en trött liten mamma legat här på sängen och snusat gott medan mormor gjort en fläskfilégryta.
Trevlig helg alla barn, mammor, pappor, barnbarn, systrar, bröder, mormödrar, morfädrar, farmödrar o farfädrar//

Sin far upp i dagen!

Den lilla flickan är en total avbild av sin far som, det vill jag framhålla, var ett ovanligt kerubliknande barn. Världen kommer att se på Charlie med goda ögon! Grattis till alla som på något sätt känner sig berörda av att släkten nu blivit större!

Charlie..

.. är ett alldeles förtjusande namn på den lilla sötnosen.. :O)

Dock kan jag inte låta bli att fundera över namn på små bebisar idag.. Jag läser NA idag, och vår gamle målvakt i ÖSK, Johan Alvbåge, numera Viborg, har också blivit pappa i dagarna och de döper sin dotter till Mercedes. Så jag tänker att det inte dröjer förräns vi får höra namn som "Volvo" och "Saab" på småttingarna framöver.. :O) Vidare så döper mina vänner sina barn till Neo, Elton, Alfons, Elvis, Vide och Loa.. Har inte fördjupat mig i deras val, kan bara konstatera att de är sina namn.. :O) (fast Loa är jag inte så säker på, jag tänker bara på Falkman.. ha ha..)

Jo, ett föräldrapar har döpt sin dotter till Villemo.. Gulligt va?

Men Charlie är Charlie och det kommer hon vara bäst på..

Kram fr en trött mamma till Linus och Rasmus.. (hmm, jag fick inte bestämma de namnen fullt ut på mina söner, pappan hade fullt klart för sig vad de skulle heta, hade jag fått bestämma skulle de hetat Ante och Olle.. Men men, de är också bäst som de är...)

kram, Mia

Åh vad Charlie är

..lik sin pappa Anton när han var liten! Mamma Karin får ursäkta, men hav tröst det brukar ändra sig varefter barnet växer. Ibland lik pappa - ibland lik mamma. Hoppas ni mår bra i alla fall, det är viktigast.
Vad bra Benke att du tänkte på att gratta farbror Oskar också. Jag var på väg att göra det igår men när jag skrivit in allt i bloggen, försvann det. Jag tror att både farbror o farfar också gått i väntans tider. Patrik har ju redan varit med 2 ggr. Det är jobbigare att vara på sidan om.
Hälsar o kramar till er alla

Nya familjemedlemmen


Hej, här kommer den första bilden på Charlie. 1 dag gammal.
farmor och farfar

Farbror Oskar

vill jag också ge en stor kram!

NU ! :o)

Nu hare

gått snart ett dygn vi vill se foton.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!