söndag, oktober 19, 2008

Måste kommentera detta också

Pratade nyss med Anton +Oskar Ni e för sköna,bra att ni e unga så man kan ringa så här sent:o) Pok Benke.

Jaha

Den här skulle varit före den innan.Anna Britt sälj DD istället så har du ju kvalitetsgrejer iaf.Pok Benke

Omväxling

Du e min favvo akademiker AB .Slösa inte energi på å va irriterad va istället den positiva kvinna du e. Pok Benke:o)

En icke akademiker.....

... kan stava till o m v ä x l i n g också. Jag är väldigt bra på det här med att stava. Bra betyg i svenska alltså!
Nu har vi kommit hem efter en snabbvisit hos K-Å o Ami i Stäket och visning i Stockholm av de nya vår- o sommarkläderna som jag var väldigt spänd på. Det är alltid mysigt att komma hem till K-Å o Ami. Bli ompysslad med god mat och trevlig samvaro. Kjella höll lite show medan han lagade till en god äppelpaj kl halv tio på kvällen. Vi skrattade gott. Tyvärr kan jag inte återge men ni som vet hur han kan vara ibland förstår nog vad jag menar.
Inte tyckte jag att de kommande kläderna var speciellt snygga. Något enstaka plagg ev. Väldigt svårt att veta vad jag ska köpa in. Får be någon annan titta också. Annars blev jag lite sur på Green House i fredags - det tar nämligen 6-7 dgr innan jag får beställda kläderna till mig. Jag har tre veckors retur- o fakturabet.rätt. Men då har det alltså redan gått en vecka innan jag får dem och jag har alltså bara två veckor på mig att sälja, leverera o få bet. När jag påpekade detta för GH i Danmark fick jag beskedet att konceptet är sådant, jag bor för långt bort och jag måste acceptera att det är så. I rena rama ilskan skickade jag tillbaka en massa av vinterkläderna - jag hade inte hunnit annars p g a att vi varit borta i helgen. Annars hade jag fått betala kläderna själv om jag inte hunnit sälja dem. Nu har det ordnat sig i alla fall sedan Ami pratat med den ansvariga i Danmark. Det är inte lätt att bo på vischan och att inte förstå danska heller. Och ni är fortfarande välkomna hit att titta på kläderna och handla förstås. Det finns mycket snyggt!
Nej nu blev jag så trött - vi hörs en annan dag - för i morgon är det.

Som omveksling(hur fan stavas omväksling)ere ck ere äck eller kan nån av mina kära akademiker svara på de.Å medans ni funderar på de så

Tänkte jag ringa Berit.Va glad hon kommer att bli?Vad vi ska prata om?Rör bara oss!Antagligen ses vi mer här ikväll om ni vill.Å om jag vill:o)Å de vill jag.

Hann inte me å se att du va där

Mia ,hälsa Rolle från mej+att du borde flytta hit +att de som spelar hockey behövs i ÖIK(obs inte Örebro)iofs behövs dina söner i AIK .De e kul att se att några hittar tangentbordet kram påre Mia från Eva å Benke:o)

Dorran å Lisa

vet iaf var tangentbordet e.

Doris


Den här helgen följde Doris med till Alanäset. Vi körde upp och kollade på där de ska bygga vindkraftverk och såg på utsikten över Alanäset. Vi firade också att Doris fyllde ett halvår :D

Hallå!

Synd att bara jag kan logga in här.

hej hej..

.. på er alla i släkten, och i synnerhet min morbror Benke!! :O)
Tyvärr kan jag inte hålla med om att nu när det är höst så är det mer tid över.. Jag har den tiden på året då jag inte hinner med annat än att vara mamma åt mina goa killar varannan vecka, och tillbringa all den tiden i ishallen med dem, (när jag utfodrat dem förstås..;O) och veckan då de är hos sin pappa, då är jag nånannanstanns i detta avlånga land.. men det betyder ju inte att jag inte tänker på er alla däruppe då och då.. Tur att mobil med smsfunktion finns idag, samt denna blogg, för det är ensamt i Örebro emellanåt.. Nu har morfar Roland varit hos grabbarna några dagar, då jag var tvungen att åka till Visby, och det var mysigt att han kom. Nu fick han laga mat, skjutsa, laga cykel och köpa ny diskpropp då jag städat bort den också innan jag skulle ha visning av lägenheten.. Igår spelade båda killarna mot Västerås, den ena vann och den andre förlorade.. Sen jobbade Linus mellan 22:30 och halv 5 imorse med att städa och plocka ihop scenen efter "Ladies Night" som anlänt till Örebro igår.. Tur att det gav "klirr" i lagkassan annars hade jag nog fn inte gått upp halv 5 och hämtat honom.. :O)
Han och jag har en skön dag hemma medan den lille åkt till Hällefors för att spela match.. Trist att inte följa med och titta, men att få vara själv med Linus händer inte ofta och det är gott att vara nära honom och hämta kraft.

Jag sänder de varmaste kramarna till alla, från den yngsta till den äldsta, och hoppas ni alla mår så bra det bara går.. Mia

Den här skulle ha kommit före den andra!

Fantasktiskt fint foto på 4 generationer ,hon e otroligt söt CHARLIE(nästan som mina egna barnbarn :o) ) jag e glad över att jag e släkt med henne också! Han ser inte så tokig ut Harry heller :o)Hälsa

De e ju beklämmande

Har ni inte rätat ut fingrarna än.Inte en blogg sen Ami kände sej tvingad.JaJa ni gör ju som ni vill men de e ju trist å bara läsa sina egna bloggar,ja jag vet att jag inte varit så flitig själv men nu ere höst så nu ere mer tid över.Över till dagens ord,sen sist jag skrev så har jag börjat att renovera Hissmofors åså har jag varit till Kåre å AB å ätit en fantastiskt god middag (synd bara att jag hade ätit innan jag åkte ut)Kåre hade lagat till en otroligt god Kinamiddag(att du va en sån duktig kock Kåre,KÅ får en match nu).I går Lördag va jag å Eva Till Aina å satte ljung.Det blev verkligen fint,trist bara att vi var sist dit,alla andra gravar var jätte fina.Ja jag vet att ni e dit nån gång på sommarn men va fan ere ingen som orkar dit på hösten?Beror det på 1-11-66 eller?Nog om detta,hoppas tröjan passade Kåre å att AB som har jobbat på posten har redovisat frakten till Ami.I övrigt så mår vi väl vilket jag önskar er eventuella läsare också i allmänhet, mina syskon i synnerhet:o)Kör lungt hem Kåre,AB behövs nämligen här hemma, de e så skönt å åka ut å surra lite när man känner för det.Panshisar och DD rules!Bloggar å kommentarer mottages tacksamt.Stora pok från mej:o)