måndag, februari 04, 2008

Halloj..



.. säger vi från ett Örebro som nu kan stoltsera med lite lite snö.. :O) Men ingen idé att yvas för mycket, har redan börjat töa bort.. Men Rasmus åker till Romme på fredag för att få lite skidåkning iaf.. Vidare så håller pojkarna på att flytta med sin pappa så nu börjar Rasmus rum att få form.. och snart är MODO-märket målat på väggen också.. :O) Gu vad han kommer sova gott om nätterna där.. Fast de tycker det känns lite konstigt att flytta fr sitt hem.. Rasmus sa idag; "mamma, nu kommer jag aldrig mer att få skratta i det vardagsrummet igen.." Jo, så nog känns det lite i hjärtat allt.. Men han har stora planer den här pojken. Om han inte blir hockeyproffs så ska han bli förbundskapten för det kenyanska skidlandslaget.. ha ha.. Han är såå imponerad av deras löpning, så han är helt övertygad att om de får lära sig skidteknik kommer de att bli kungar i skidspåren.. Ja, det är sånt här vi diskuterar på kvällarna.. Och han är inte nöjd över den bild som kommer i bildspelet, så här kommer en bild som han valt själv.. Snälla Gunnar, kan du lägga in den i bildspelet?
kram fr Rasmus och Mia

Efterfrågad artikel


Vad ska jag göra idag?

Pratade nyss med Benke och han undrade bl a över vad jag skulle göra idag. Det har jag inte be-stämt än. Möblera om i vardagsrummet kanske. När jag sa det till Kåre igår såg han inte så glad ut så jag måste nog göra det själv.
Berith har varit hos oss i helgen. Det var meningen att vi skulle sy nya gardiner till sovrummet - har köpt vitt spetstyg på Pontus Ericsson - men vi latade oss i stället. Nej förresten, Berith jobbade ju på bygdegården i lördags på dan, hon klippte pappa också för han var så långhårig.
Jag kokade köttsoppa med klimp i lördags och då åt pappa här. Han äter bra när han har sällskap och får något han tycker om. Igår var det Kåres tur att bjuda på middag och han hade hittat ett recept på Milko. Lövbiff m baconost o fransk senap, bakade potatishalvor med vitlök o smör på, rostade paprikor och zucchini. Det var jättegott.
Allt för nu