söndag, december 06, 2009

Hej då Australien!!

Nu är det bara några timmar kvar innan jag åker från Australien. :( Sen väntar en flygresa först till Bangkok (9h+3,5h väntan på nästa flyg) och sen till Stockholm (11,5h), så från tisdag morgon (kl 6.00-8.00 typ) svensk tid finns jag i Sverige med normal mobiltaxa. Där får jag snällt sitta och vänta till eftermiddagen (till ca kl 14,30-15.00), innan den sista timmen flyg hem till Östersund. Har jag tur kanske jag kommer med något tidigare flyg från Arlanda, om det finns plats.





Min sista hela dag här var igår denn andra advent, det firade vi genom att åka till Svenska kyrkan där det var scandinavisk julmarknad. Dom hade mackor med rödbettsallad och köttbullar, danska varmkorvar och norska våfflor. Vi hade picknick på gräset med gräddtårta, kanelbullar och bryggkaffe, och så dom spelade fiol i bakgrunden. Solen sken och det var lagomt varmt, riktig midsommarkänsla alltså.
Kvällen fortsatte i midssommartema, med grillning och bad i "spat". Fast utan regn. Inte ett dugg trist. :)
Nu ska jag göra mig i ordning, stänga väskan och sen åka ut till flygplatsen och se om min biljett stämmer och jag får åka hem. Kanske göra någon sistaminutenshopping. Om inget konstigt händer på vägen, så startar jag inte telefonen förrän jag är i Sverige igen. Annars skickar jag väl något sms till mamma, eller så ringer kanske någon myndighet. :)
Kramkram!!

DET ÄR NÅGOT FEL PÅ BILEN IGEN!!!

Gunnar - du har glömt att tända andra adventsljuset.