söndag, juni 22, 2008

Therese har tappat sin första tand idag!

Lite vardags "drama" i Vestby...

I dag har jag bett om att få känna på Thereses tand flera gånger. Den har varit så lös... Nu på kvällen drog jag lite extra i den rakt upp, och då lossnade den med en gång. Therese sprang ivrigt fram till spegeln för att titta, men då såg hon blodet och började stor tjuta.

Jag tog fram tanden för att distrahera henne, men tappade ner den i fåtöljen - och bort vara den. Det tog tre vuxna och säkert 10 minuters letande innan moster Emma äntligen hittade tanden (puh!).

- Nu är tanden tryggt plasserad i ett glas med vatten i väntan på att tandfen skall komma i natt ;)

Stackars moffa

Therese har stort medlidande med moffa...

Här är ett kort på en annan mage. Therese gjorde sig nämligen själv illa tidigare i veckan när hon åkte rusch kana på dagis (den var trasig). Nu har såret läkt och ser mycket bättre (kortet är taget i dag).

Men lite sol..

.. hade ni på midsommar på Berget, det var ett fint kort från sillunchen i lusthuset.. :O)

Här i Örebro har midsommar förlöpit i lugnets tecken.. Lillebror har varit och är ff med sin fa och fa i deras husvagn i Harge vid norra Vättern, där det badas, spelas brännboll, minigolf m.m. Han kommer hem imorgon.. Linus och jag har bara softat och kollat på film, då det inte har varit särskilt säkert väder för att vilja vara ute.. :O) Fast Linus hjälper sin pappa med att bygga soldäck runt deras nya pool, och jag ska tipsa dem att inte stå på en pall sådär och flytta sig så den kommer på kant.. ser verkligen väldigt obehagligt ut..

Italienfararna sätter sig i bilen med nya husvagnen på släp och åker mot Örebro idag, och tänker landa här imorgon.. och stanna några dagar..

Stor varm kram till alla, Mia

Midsommarsill i lusthuset på Berget och här följer en förklaring till mitt någotlungnare midsommarfirande.




avtryck på magen efter landning på två tum sex
midsommarväder :)
P.S. använd inte magen som stötdämpare även om den som min är något stor.