torsdag, juli 24, 2008

Hemma..

.. efter 2 dagar i Göteborg, med ett gäng goa grabbar där 2 var mina egna.. :O) Kul att få dela såna saker med pojkarna, fast jag bidrog nog mest med att hålla reda på när de skulle äta, och pengar förstås.. Närå, det var riktigt mysigt och så bodde vi på hotell.. ni skulle se vilken hotellfrukost de åt.. Ha ha.. Det som är det värsta jag vet numera.. Sen fick vi med oss ett par skridskor hem.. Så kanon, för Rasmus har problem med fötterna och de inre fotknölarna, och de här kunde hjälpa till med att töja ut och fixa.. Så Ralle fick ett par hockeytofflor av killen, och sen blev vi bjudna på lunch av ägaren.. Det skulle inte hända i Örebro det.. :O( M.a.o. är alla nöjda och glada nu..
Nu är det snart bara 2 veckor kvar av semestern denna sommar, som har bidragit med både upp-och-nerstunder, men det är väl så livet är, och det ska nog inte vara annorlunda bara för att det är sommar.. Nu är det bara att njuta av tiden kvar och hoppas solen stannar.. 32 grader när vi körde hem idag.. pust!!, det älskar ju jag men vill helst inte sitta i bil då utan i en "brasse".. :O)

Malin, om du kommer en tid då jag är hemma kan jag gärna skjutsa dig till Karlskoga, så hinner jag få titta lite på dig också, och prata förstås.. :O)
Om det inte passar så är det ingen "ko på isen", tåget stannar precis brevid busstationen..
Hör av dig med hur du planerar så ser vi hur det går att ordna!! Mitt mobnr är: 0706-918039 om du behöver..

Varm kram till alla..

Heeej

Faster Anna-Britt, självklart får alla spekulera men det är väl inte samma sak som att veta vad det är? För ofta säger en del att dom vet, när don absolut inte vet och det var så jag menade=) Puss på dig:)

Mia... Tänkte hör om en sak när det gäller Örebro för du bor väl där? Isåfall undrar jag, om jag kommer med tåget dit och sen ska ta en buss till karlskoga tror ja det var, är det på samma ställe alltså tågstation och busstation? För här i östersund är det ju inte så. Har inte så lång tid i vid bytet så jag vill inte springa runt som en yr höna när jag ska byta=)

Kramar till alla