tisdag, december 25, 2007

Behövs det fler foton ?

Vill du ha fler foton måste jag ha din mejladress.

Kära Jesper




Alba undrar om hon har chans på dej?

Svårt

De e svårt att vara ironisk med det skrivna ordet,de e mitt stora dilemma:o)

På Frösön lyser solen 1 min å 40 sek längre nu

Emma +Lite andra funderingar

Går det att beställa dej som kock ,och måste man ha fjäderfä eller älg hemma ,fett impad e jag
iaf.När jag ser julbordet på Berget minns jag min barndoms jular.Fast långbordet var vridet 45grader och det satt en del andra människor runt omkr.Typ min gudfar å gudmor Hilding å Ann-Mari ,Petrus å Anna,KÅ,Lotta,AB,Patrik,Gunnar,Berith,Gunnar å Anna-Lisa och ett gäng till ingen nämnd å ingen glömd.Det ska finnas ett foto på detta hos Gunnar i hans första fotoalbum (hoppas å tror att detta är rätt).Det jag ville komma fram till va de att när jag ser bildspelet vaknar en massa minnen till liv,kul å se.Jag riktigt kan ta på den julstämmningen:o)
(sista ordet e inte skrivet än).

När juldagsmorgon glimmar!

Jag förstår att många av er bloggläsare väntar på rapport från morgonen. De flesta av oss här på Berget vaknade i tid faktiskt. Men det var inte mycket folk i kyrkan om man jämför med tidigare och inte många kända ansikten heller.
Kyrkåskören var med och sjöng vackert, några sånger tillsammans med en manlig solist som jag glömt namnet på. Ingegerd hade också en egen sekvens i en sång och hon har verkligen en fin röst. Som avslutning sjöng den manlige solisten "Oh, helga natt" och den är ju bara så vacker.
Och därmed kändes julen invigd. Det blev kyrkkaffe inne hos Gunnar o Ingegerd.
Annars blir det en slapp dag. Ska gå in till pappa och ge honom lite mat nu. Man ser att han gillar julmat för han stoppar i sig mycket.
Hälsar jag