torsdag, oktober 04, 2007

Skolan hade varit riktigt trevlig... om det inte hade varit för alla tentor och prov ;)


Det är bra jobbat broren! Stå på!

Jag har nyss startat en ny kurs, som jag redan har förstått innebär MASSOR med pluggande. Men det hjälper att det är intressant -och att verkligen ser nyttan i det (och äntligen knyts den beteendevetenskapliga delen, som hittils mest varit teoretiskt, till praktiken).

Keep up the good work

Mellan 19.00-08.00 e en utmärkt tid att blågga på !Hoppas tentorna går bra Anders !Själv ska jag bräfodra en kåk i Ås beat that if you can folks.

Snart är det tentor...

Just när jag pluggar som bäst är det som lättast att hitta tid att blogga lite på. Denna vecka har jag som bäst suttit på skolan från 08-19, plus att jag kvällstid försöker hinna med ännu mer hemma. Att det är heltidsstudier känns uppenbart. Denna vecka och nästa är det reglerteknik som beslagtar mycket tid.

Imorgon ska en inlämningsuppgift redovisas och nästa onsdag en labbrapport. Kvällstid skrivs sammanfattningar av de åtta föreläsningar som varit i kursen Programvaruutveckling. Utöver det har jag lektioner och föreläsningar i kursen Matematisk statistik.

Och inte blir det lugnare, eller det beror på hur man gör det. Men om två veckor är det tentor och tentaplugg för hela slanten.

Just som jag är som mest insyltat i dessa kurser ska jag dessutom välja vilka kurser jag ska läsa efter jul. Just nu lutar det mot kurserna
Grundläggande entreprenörskap och idékvalificering
och
Datamodeller för kognitiva processer.

Dessutom är jag nu med i arbetsgruppen som skall anordna MTD2008 eller medieteknik dagarna som är två temadagar med föreläsningar och en sittning som vi planerar att genomföra i början av april. Så just nu skulle det inte göra något om jag hittade sponsorer eller intressanta föreläsare.

Nu är det dags för en 'nattmacka' sedan ska jag göra ett ryck och plugga lite.

Klart vi ska ha bilder

Eller hur Anna. (åtminstone av dom som kan,vi andra ska inte känna nåt tvång eller...........)

Låt oss laga lite liv här på sidan! :)

Jag hoppas att allt är bra med alla, och att "no news is good news" precis som bilden säger. Men jag är enig med mina farbröder att vi saknar lite mer aktivitet och liv här. Jag vill veta vad ni gör och så. Gärna med bilder, men inte en absolut nödvänighet.


Kram på er!

Hmmmm Kjella

Känner jag dej rätt så fick bilen stå på tomgång tio min,medan du pysslade med det sista hemma.Skrapa rutorna ?Nja? Din lilla miljö rackare :o)

Bra Kjella

Bloggen måste ju hållas vid liv annars ere ju inge kul .Å vadå frost här ere långfjålingar sen länge.Själv har ja bytt tak på en fäbod i Kvittsle har tyvärr inga foton att lev.Ang golvbjälklagskolan så kommer sista delen snart bara ljuset blir fotovänligt.Avsaknaden av er som kan logga in och blågga är som sagt va stor,va inte blyga utan känn er varmt välkommna!:o) Lova ska sova här inatt ,så frukosten ser jag verkligen fram emot.Kurt,finns det inga datorer i Gbg ?Om inte ,ring mej så ska jag levera.I övrigt mår vi väl förutom Eva som har muskelsträckning.Ni som läser , ska ha det så bra.

Frost

Hej alla bloggare! Har ni gjort som Calle Schulman, stängt bloggen?
Nyheter från Stockholm; i morse fick jag skrapa bilrutan efter den första frostnatten.