fredag, januari 11, 2008

Sov gott Lova

och Marge, det ser så skönt och mysigt ut när ni ligger där i sängen. Fortsätt läsa saga du Benke du får snart belöning!

Nattgäster


Lova å Marge Simpson ska sova hos oss inatt.Som ni ser har Lova redan somnat,Marge däremot e klarvaken å vill inte alls sova :o) De blir väl till å läsa ytterligare en saga.

Terje är nu godkänd trafiklärare (i både Norge och Sverige)

Idag blev äntligen den norska godkänningen klar (han har ju haft det svenska godkännandet i 24 dagar, men inte fått lov att börja jobba i Norge förens de norska byråkraterna hade gjort sitt). Från och med idag är Terje "kjørskolelærer"! :) Han har sin första betalda körlektion på måndag -dagen före sin 32-årsdag! :)

Rasmus

gör du bara som vanligt ,va bäst på plan, så håller dina tvivelaktiga polare käften sen !

Hej på er alla goa..

Rasmus kommer att bli glad att få de värmande orden.. I det här läget hjälper det inte att jag som mamma resonerar med honom, så det är gott att han får lite uppmuntrande ord.. :O)

Vidare så är jag rent ut sagt jvligt avis på att min mamma får en jeanstvätt uppkallad efter sig.. ha ha.. Och jvligt stolt också.. Jag går in på alla Solo-butiker under mina resor och talar om för alla att det är mina fina kusiner som gjort Denim Demon-jeansen.. he he.. (ja, kanske inte överallt, men mallig är jag iaf..) Och jag undrar om det kan gå för sig att uppkalla en liten söm till Mia kanske!!!????

Jag är hemma tidigt idag för att förbereda maten till mina Brontosaurusar.. (ja ja, felstavat!) men de äter mig ur huset.. :O)
Jag ska även träna själv och för att hinna med sig själv lite så får man sluta tidigare på jobbet.. :O) Kanske hinner jag med en fika på stan också..

Stora kramar till alla..
Mia

En liten ros till Rasmus


Idag är det barnbarnet Rasmus som ska få en liten ros av mormor. Han har blivit uttagen till distriktslaget i ishockey bara för att han är så duktig. Det är bara så trist att en del av kompisarna säger att Rasmus kom med p g a att hans pappa jobbar på Sv Hockeyförbundet.
Men pappan är inget vidare på att spela hockey - det är däremot Rasmus. Så Rasmus, sträck på dig och gå framåt med högburet huvud! Kompisarna är avundsjuka naturligtvis.
Kramar till dig från mormor