måndag, mars 17, 2008

Aprilväder i mars!!!

Igår var jag på en härlig promenad runt ån, det var värmande sol, fullt med blommande krokusar längs kanten och det såg ut som att påskliljorna skulle hinna börja blomma till påsk.
Idag har det snöat mer eller mindre nästan hla dagen, vilket resulterade i ett par riktigt blöta skor när jag gick hem, som nu måste stå på elementet för att torka. Det är riktigt stora flingor i mellanåt, vilket bara hänt en par gånger under hela vintern. Det enda positiva är väl att det inte blir en riktigt lika stor omställning att åka hem, men kul är det inte. Hoppas att det lugnar ner sig och försvinner snabbt.

Kram Emma

Sol över Berget igen

Emma, Mia o Anders - vi gör verkligen vad vi kan för att det ska bli sol både ute o inne i påsk. Det är soligt idag (nyss i alla fall) t ex och vi får hålla tummarna allt vi kan att det håller i sig. Håller med Christina Falkenskog, reporter o kåsör i Radio Jämtland, boende i Sollentuna, men med stuga i Rörvattnet. Stugan ser ut som en alphydda (tyckte vi då för många år sen) och ligger precis intill slalombacken. Hon sa att inget är som påsken till fjälls. Man måste helt enkelt åka hit. Fast E14 är inget att hurra för, den ser ut som ett lapptäcke bitvis. Så man måste göra något åt vägen innan hemvändande turister ger upp.
Nu luktar det nybakade bullar här i stugan och snart ska jag göra köttbullar. Det är gott att ha i helgen. Hej då!

Vart är skägget???


Hm min morfar ser inte ut som igår??? Vart är skägget morfar???
Men lika söt som vanligt tycker jag iallafall, även fast skägget var mycket roligt att slita i =)

Nu väntar vi på att kl. ska bli 9.45 för då ska vi till hälsocentralen för mamma ska kolla ryggen och vi promenerar dit med morfar, hem oxå...

Ha en underbar dag i solen!!!

Kramar Mattis