fredag, september 26, 2008

Äntligen fredag !


Efter tre dar i Ullådalen ere så skönt att komma hem till Eva å Lava.Tyvärr har jag bara bild på en av flickorna att publicera denna gång,håll tillgodo.

Rapport från...

...en perhink i P´Kals. Jo då vi hade lika trevligt som jag minns från den tiden jag gick i skolan här i Bringis och vi hade perlov. Mysigast var det hos faster Karin. Vi fick så himla god mat, goda kakor o bullar. Jag kan lova att det gäller även nu. Eva hade bakat goda kakor och tårta, Ing-Britt goda bullar och Pecka stod för middagen med jättegoda älgbiffar och så nyperan därtill. Jag vet inte hur många vuxna och barn som åt i faster Karin´s lilla stuga (Pecka o Irja kommer att ta över den) och några satt ute eftersom det varit fint o varmt höstväder idag. Mycket potatis blev det och det känns i vekryggen att jag gått böjd nästan hela dan. Kan just undra hur det kommer att kännas i morgon. Men i morgon är ju en annan dag.
God natt och vi hörs!

Plock peran

Ja, vad kul! Nu går jag till P´Kals och plock peran. Undrar om det är lika roligt nu som förr i tiden. Jag rapporterar senare.