onsdag, september 10, 2008

Roligt att du.......

... bloggar igen Benke. Jag undrar ju hur det står till när vi inte hörts på länge. Men det verkar väl ha varit en bra sommar i alla fall. Mae höres o råkes.

Bloggsemestern enog slut nu.

Tror inte jag har haft inlägg sen senast.Min sommar har iaf bestått i att bygga verandor å laga tak.Från Åse till Ånge ,åsså har jag varit ledig en hel vecka, då jag å Eva bla va till Bringåsen å träffa mina härliga syskon med resp.I övrigt så va vi ut till Bringåsen å träffade Oskar å Anton med fotograf , när dom va ute på sin roadtrip.Tyvärr kan jag inte visa upp nå schyssta slitningar på mina DD (jag kollar DD bloggen varje dag),jag e så himla rädd om jeansen så jag har knappt på mej dom när jag går ut :o)Skämt åsido ,Bröderna har i mitt tycke skapat ett par braller som sitter skönt även på en man med pondus (eller fet. tänk om jag va 25 kg mindre va dom skulle sitta skönt då när dom gör det redan nu,min personliga tränare Lava sköter inte sitt jobb:o).När jag drog på mej byxorna första gången så trodde jag att jag hade blivit föflyttad till 1975 ,då va magen mindre å byxorna stt verkligen skönt:o)Lägg undan ett par med BE tvätten ,måste verkligen ha ett par såna.Nog om detta.På Frösön har det inte hänt så mycke mer tror jag ,Malin med fam har flyttat till gården bredvid så nu ere hundra meter till å gå (puh).Markus jobbar som pers ass ,Måns e i Stholm å lägger tätskikt i bla phus (så ni därnere har nånstans att parkera).Kändes kul att skriva igen.Bara det blir mörkare så bloggas det nog mer,personligen vill jag vara LEDIG på sommarn,ändå ,när hösten kommer sitter jag å undrar va fan jag har gjort egentligen,med sommarn som jag längtat efter ???Jag återkommer när det bli kortare dagar.Å de blir det ju varenda dag,jag ser verkligen fram emot 21 dec vintersolståndet.Mvh Benke :o) :o) :o)

Jamen fy tusan!!

Usch vad äckligt och än värre att ta reda på efter andra. Hoppas att säljaren betalar städfirman?? Så ser man också vad olika vi är då det gäller att ta reda på "skiten". Många ser ju faktiskt inte alls och badrummet och köket vill man ju ha så rent som möjligt. Lycka till med nya jobbet Erika och hoppas det går bra med resorna.
Jag är hemma på Berget igen och nu är ordningen återställd för Doris del. Men i morgon har jag fått en ny tid för fotvård - jag missade nämligen den inbokade tiden idag. Jag är så van vid att jag kan rå mig själv och ta vilka tider som helst och jag funderade inget när jag bestämde en ny tid i morgon. "Ja visst sjutton - jag har ju Doris". Hoppas det går att få någon stand in. "Kurre , skulle det inte vara roligt att vara hundhusse en liten stund i morgon? Ni kan vara här i Tallstugan. Tror att både du och Doris skulle gilla det". Igår träffade vi på några nya hundkompisar som var ute på promenad. Men Doris är lite rädd för andra hundar trots att de här vi hade sällskap med bara var lite större än henne. Vi har bestämt med deras matte att vi ska träffas och släppa lös hundarna i syfte att Doris ska vänja sig och slippa vara rädd. Tror att det kan vara bra.
Annars är det som vanligt kallt och blåsigt utanför dörren.
Ha de ni alla på och runtom Berget.

ÄCKLIGT!!!


Fy satan vad jag har gjort världens äckligaste sak idag!


När vi flyttade in här i vårat hus, så den dan det hände hade inte de förra ägarna städat så dom fick påbackning på allt. Fick ta in en städfirma (och idag förstår jag varför) som fick ta deras skit för 5 år. Tyvärr ingår inte att man tar vattenlås mm utan bara golvbrunnar mm..Jag skojjar inte, dom har inte tagit några vattenlås eller diskmaskinsfilter å sånt sen dom flyttade hit för 5 år sen. Så idag skulle jag göra slag i saken å städa allt sånt å jag höll verkligen på att kräkas.. för fy tusan vad det luktade. Tur att toastolen stod bredvid. Så nu rinner vattnet faktiskt igemon alla rör under diskbänk, handfat å badkar... Blä säger jag bara!

Så ett tips till alla, se till att göra detta var 6 månad eller nåt så är det då så enkelt plus att man besparar sig en massa sköjningar...


Imorgon börjar också min första arbetsdag på det nya jobbet. Skall vara på Binloteksgatan och packa upp en himla massa varor till två våningar så det kommer att finnas å göra. Ska bli spännande å se hur man startar upp en butik från skratsch...


Annars leker livet i Brunna. Freddes pappa å fru är här och åker imorgon så här fixas det med småsaker hela tiden. Allt är nu färdigmålat förutom trappen men de väntar vi med i nån vecka till då vi skall renovera badrummet uppe så de kommer säkert bli en hel del spring!


Nu skall ja duscha å skölja av mig denna odör! Kram på er alla