måndag, februari 01, 2010

Ha det mysigt med lilla Charlie idag

Hej igen.

Jag skrev ju att herrarna var ute i lördags och åt middag. Väldigt god mat och en väldigt trött Kjella igår. Han sov nog hela dagen tror jag. Men trevligt hade det varit.
Idag kommer Charlie och hälsar på mig en stund, kul med lite sällskap. Här är det bara -2 gr idag så vi kan nog gå ut och åka lite pulka.
GRATTIS Kåre till att bli pensionär. Va härligt med lite sköna sovmorgnar och sedan att åka lite husvagn utan att behöva åka hem och jobba.
Ha de bra upp i nordpolen
kram

GRATTIS LILLA GUBBEN TILL DIN PENSIONÄRS-..

... TILLVARO! Och borta är den medelålders, pigge och alerte gubben. I stället mera gråhårig, trött, stupplig, hör dåligt ja ni vet alla krämpor som hör åldern till. Men det bästa av allt - och som han verkligen kämpat med - han behöver inte kliva upp i svinottan eller vara avundsjuk på mig som ligger där i sängen o snusar när han går till jobbet. Förstår att det känns bra.
Han har fått en riktigt nostalgisk present av sin svåger - Kåre är 16 år och sjunger Bouna Sera (inspelad på en CD och man hör raspet i bakgrunden) på Gröna Lund. Ja han sjunger hellre än bra men fantastiskt roligt att få som minne. Den låten är tydligen uppskattad av den generationen - Kjella som snart blir pensionär - sjöng den också.

Annars är det -30 gr utanför stugknuten så det blir till att kura inomhus idag. När ska denna kyla ge med sig? Inte ett dugg roligt.