söndag, augusti 16, 2009

Jorå här är det öppet hus...

Det har varit en härlig sommar med många besök. Det är vi bara tacksamma för, annars hade vi nog inte kunnat bo här så långt från Jämtland och våra nära och kära. Har du vägarna förbi så är du välkommen du också Anna-Britt!

Imorgon åker familjen Björch :-( som stannat i 2,5 veckor. Det kommer att bli tomt. På onsdag åker jag till Skåne för ett möte med andra doktorander i en forskarskola som jag deltar i. Kommer hem på fredag. Sedan följer en vecka i Bohuslän innan jag åker till Lund för en 3 veckors kurs. Så hösten kommer att bli intensiv.
Nu vill Hanna berätta stora nyheter: Ester kryper för fullt sedan den 7 augusti! Det är ett stort steg i utvecklingen att kunna röra sig runt själv. Hon tycker det är kul och skrattar ofta när hon kryper iväg. Farten ökar succesivt och idag hade hon riktigt bra fart när hon for iväg efter Sebastians röda folka-bubbla.

Krokstrand och familjen Hintz Saltin

Jag tycker att det verkar vara så mysigt där hos er. Öppet hus för alla som vill komma och hälsa på. Och några trivs t o m så bra att de inte har lust att åka hem. Men jag förstår att det måste bli tomt när alla åkt. Idag är det regn och blåst, ca +8, här i Jämtland så det är inget att längta hem till. En riktig höstdag har det varit. Sommarn dröjer nog sig kvar lite längre där nere också. Hade velat vara med och plocka kantareller som det tydligen finns gott om där i södra delen av landet.