fredag, oktober 23, 2009

Välkommen

Reidar på bloggen. Det behövs nya tankar här:o)Ta nu inte illa upp AB jag älskar dina inlägg.Du skriver iaf nästan dagligen.Kram igen då :o)

Fläskläggårotmos

Tvi för det.jag har inte mycket att säga mer än att det är bara fem månader kvar innan våren e här.Jag e verkligen ingen höst människa typ november e verkligen en tokig månad för mej.Men det e väl bara å gilla läget! Eller?Ja här på Frösön har vi det bara bra,längtar efter 08-orna.En kusinträff igen skulle väl sitta fint ! Kram då igen till er alla :o)

Fläsklägg och rotmos...

... till middag idag. Kurt kom hit och ville låna en purjolök. Monica skulle göra köttsoppa. Och då sa jag till Kurt att han skulle hälsa till henne att vi ska äta fläsklägg o rotmos. Skulle kanske göra dem lite avundsjuka. Kurt sa: "Nä, se rotmos äter inte jag". Och vi som känner honom vet ju hur det är med hans ätande. Mycket som han inte gillar men gladeligen äter och tycker är gott när han inte vet vad maten innehåller. Vitlök t ex. När jag påminde honom om det, gick han hem. Det är lite jobbigt med sanningen ibland eller hur Kurt?? Du är för rolig du!
Nej, nu ska jag fixa middagen.

nu är jag med!


hej allihopa, nu är jag med!

Vi hörs!

/Reidar

Nyss öppnat ett paket....

... från inredningsaffären "Himlen runt Hörnet" i Ö-vik. Jag var ju tvungen att gå in där och titta när vi var på väg hem från Piteå. Så mycket fint!!! Handlade lite då och så gick jag in på deras hemsida och beställde lite mera. Är det någon som kan gissa vad jag beställde?? Det får ni försöka klura ut i helgen.