tisdag, mars 04, 2008

CocaCola burkar

Jag måste bara berätta - i morse tog jag bussen (den kommer fr Ö-vik) in till stan och på fönstret bakom föraren fanns en affisch med följande budskap: Toaletten hålles stängd t v på grund av sabotage som medfört stopp och därmed verkstadsbesök. Ni får använda toaletten på stationerna i stället. Och den som har Coca Cola-burkar i avföringen ombedes snarast ta kontakt med läkare! Det var väl himla kul?? Ja herre gud vad får man allt ifrån.

Så tipsade jag en busschaufför som kör mellan G III:s torg och Stadsdel Norr att han borde gå en charmkurs. Han stannade långt ifrån hållplatsen, det stod ingen annan buss där och blockerade heller - och höll på att köra ifrån lilla mig så jag fick springa ut i gatan och vifta med armarna. När jag påpekade att han skulle stanna vid hållplatsen där skylten är, som jag lärt mig, sa han att hela långa gatan var en hållplats och att jag skulle läsa på skylten vilken buss det var. Jädrans surgubbe som absolut inte ska ha det jobb han har!
Oj då det blev visst ett längre inlägg nu igen.

God morgon alla!

Jag inser nu efter att ha läst din blogg Malin att jag inte skulle klara av en enda morgon med alla bestyr som ni unga mammor har det på dagarna. Jag har fullt upp med mig själv bara innan jag ska till jobbet. Måste ju sätta på mig ansiktet så jag ser någorlunda fräsch ut. Fika och äta frukost, bädda sängen m m. Beundrar er unga mammor som tar hand om barnen och skjutsar/hämtar dem hit o dit, sköter hästar och pluggar, lagar mat o hinner umgås med kompisar och jag vet inte allt. Blir alldeles matt ibland när jag läser bloggen.
Idag ska jag jobba också. Mitt jobb har ju flyttat till I 5-området och det var första dagen där igår. Det var fullkomligt KAOS vill jag säga. På morgonen funkade inga datorer och alla sprang runt och stressade. Var fanns det o det. Det är himla frustrerande eftersom vi mitt uppe i allt också har kunder att ta hand om och då är beroende av att allt är OK. Till råga på allt skulle jag varit ensam också på em. Men så finns tack och lov Märta, en kollega i min ålder som ställer upp i vått och torrt fast hon jobbat fr kl 7 på morgonen och vi slutade kl 18.30. Hon är värd dagens ros!
Nej nu måste jag sluta och försöka få på mig arbetsuniformen.

Badhusparken!

Idag åker jag och barnen till badhusparken och grillar korv och leker! Hoppas det blir varmare annars har jag ingen lust men vad gör man inte för sina barn? Lova vaknade 05.50 imorse gick in till sin storebror väckte han för att sen komma tillbaka och väcka lillebror, så då var det bara att kliva upp för Kjell alltså=) Jag låg kvar tills 06.15 då Kjell skulle ut med hunden! Så nu har jag bloggat i båda bloggarna och ska göra gröt till barnen! Vad gör ni på morgonen innan ni ska iväg?
Ett kort på Therese och Lova nån gång -05 som Anna tagit!